Friday I'm in love

& så var det äntligen fredag nu också ja. Fast har inte känts som en fredag, det har känts som vilken vanlig dag som helst. Fast det är väl för att det inte är skola, det är då man uppskattar fredagarna som mest.
Gick upp i tid för en gångs skull idag. Eller ah, tid och tid. Jag var väl uppe 9 iallafall. Städade lite som mamma hade bett mig om, och sen kom Viktor och han har varit här hela dagen, och vi har kollat på massa filmer. Har verkligen saknat honom dom senaste dagarna! ♥



JAG SUGER PÅ ATT UPPDATERA

Tjohej va dålig jag har varit på att uppdatera då. Okej, jag har inte kunnat skriva något när jag har vart i Skredsvik, så det förlåter jag mig själv för. Men jag borde faktiskt ha skrivit nåt innan jag åkte i tisdags, och nåt när jag kom hem igår, och nåt tidigare under dagen idag. Men men, så blev det inte nä.
Åkte som sagt till Skredsvik i tisdags, och var med Camilla. Fast hann ju inte med särskilt mycket då eftersom jag inte kom dit förrän på kvällen. På onsdagen åkte vi iallafall in till Uddevalla, först och tittade till mormors lägenhet, och sen till Torp. Fast jag köpte ingenting, var bara hjälp till Camilla för hon skulle köpa en present. Jag var skitnära att köpa mig ett par jeansleggings jag hittade på Gina Tricot, men jag köpte dom aldrig.
Sen när vi kom tillbaka till Skredsvik så gick vi ut med Rocky en stund, och sen satte vi oss uppe på taket och åt körsbär, haha. På kvällen, när det hade slutat blåsa så gick vi iallafall ut och spelade lite badminton. Gick någorlunda bra för en gångs skull ^^. På torsdagen var vi ute och greja med allt möjligt så länge vi kunde, men sen började det spöregna så då spenderade vi resten av dagen framför TV:n med en påse chips och en kortlek. Vid 4 eller nåt så kom mamma, och så åkte vi till Hällevadshom där jag tränade i spöregnet. Blev pisseblöt, och hade ont i magen också och spelade skitdåligt. Men det får väl gå.
Haha, sådär, nu har jag iallafall tagit ikapp dom dagarna jag har vart borta :D Har lite bilder från Skredsvik också men har inte orkat lägga in dom på datorn än.

Skredsvik idag

Jag har verkligen varit jättedålig på att uppdatera dom senaste dagarna. Har väl vart max 1 inlägg om dagen eller nåt? Och värre blir det. För jag ska till Skredsvik ikväll, där min mormor och morfar bor, och vara där med min kusin Camilla tills på torsdag. Så det blir väl inga inlägg fram tills dess.. Eller jo jag skriver väl antagligen mer innan jag åker sen, och om jag hinner och orkar så skriver jag ett efter träningen på torsdag, men jag lovar inget.
Iallafall så håller jag på och packar ner lite grejer jag ska ha med mig just nu. Hoppas det blir någorlunda fint väder iallafall, för det blir mycket roligare om vi kan vara ute.
Näe, nu får jag fortsätta packa. Ha en bra dag, Kram! ♥







JAG SAKNAR MIN VIKTOR! ♥





Träningen igår

Godmorgon!
Haha, fy sjutton vilken träning igår asså. Den var verkligen skitrolig, fast ändå rätt störd. Inte var det många som kom heller! 7 st kom det, av typ 22 eller nåt. Fast sen blev vi bara 6 för Hanna snubblade och skadade sig innan träningen ens hade börjat. Vi hade mest en massa tävlingar och grejer sen, och jag vann faktiskt flera stycken. MOHAHAH! Jag vann glidtacklingstävling, strafftävling, "hämtabolltävling", kicktävling, knätävling, "skjutalängsttävling" och nicktävling. Haha! Jag som aldrig brukar vinna nåt annars!
Under hela träningen gick jag och Ester runt och fjanta oss. KETCHUUUUUP! Haha vårt nya favoritord. Och Frida kom ju med helt klart bästa kommentaren!
Jag - Ester du är så himla KETCHUUUUP!
Ester - Jag vet ketchup
Frida - Ketchup? Asså vet ni vad jag har tänkt på? Borde det inte heta Ketch-Up på engelska? Och för alla som är tvärtemot allting så kanske det kan heta Ketch-Down?

HAHAHAHAH FRIDA SÅ JÄVLA BÄST! vet inte om ni fattar men om ni gör det så kanske ni fattar hur mycket vi skratta. Eller näe det kanske ni inte gör, för jag tror inte att nån annan har så jävla sjuk humor som jag och Ester. Vi skrattar åt allt.

Skitväder

Usch vilket skitväder det har varit idag. Har inte vart utanför dörren en enda gång idag p.g.a allt regnet. Kan inte det härliga sommavädret komma tillbaka snart? Det som var här för några veckor sen. Allt var ju så mycket roligare då.
Fast det har ändå funkat rätt okej dom senaste veckorna ändå, trots vädret. Jag har haft kul ändå.
Hoppas det inte regnar när jag ska träna sen bara.....................


27/7

Godmorgon! Eller God dag kanske?
Vad har ni för planer idag? Själv tänkte jag försöka få lite grejer gjorde för en gångs skull, och greja nere hos farmor och så. Men jag är rätt dålig på att göra sånt som jag har tänkt så risken är väl rätt stor att jag blir sittandes inne hela dagen iallafall... Ikväll är det iallafall träning, ÄNTLIGEN! Jag trodde ju att uppehållet var slut efter att vi var i Hällevadsholm, men sen hade vi tydligen en vecka till. Men nu så! Och det är inte alls långt kvar till Färgelanda cup nu heller! Whoho.
Ska kanske till Skredsvik ikväll eller imorgon också, och vara med Camilla några dagar. Vet inte riktigt hur det blir än, vi får se på det. Ha en bra dag alla fina, kram på er!

Dålig uppdatering, JAG VET!

Tjaaa. Herregud vad dålig jag har blivit på att uppdatera dom senaste dagarna. Men jag ska bättra mig, jag SKA!
Blev inget Strömstad idag heller, och det blir antagligen inte förrän nästa vecka då. Om det nu blir något.
Idag åkte jag iallafall till Hällevikstrand med familjen, och hälsade på hos farmor och farfar. Sjukt tråkigt är det verkligen, men man får väl följa med iallafall så att farmor och farfar blir glada. Åt mat och grejer, och satt och lyssnade på när dom andra tjöta. Och sen åkte vi hem, haha och jag fick med mig lite pengar hem också för gräsklippningen.
Och sen jag kom hem har jag i princip bara suttit vid datorn hela tiden. Vet inte varför jag inte har skrivit nåt i bloggen tidigare, har ju trots allt suttit här nästan hela kvällen! Aja, nu blev det ett iallafall. Nu ska jag snart sova, det börjar bli sent. Godnatt!



Hahahah, en bild från igår på mig och Oskar! (y)






Fest hos Gabbe

Hej!
Ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte har skrivit ett enda inlägg idag.. Hade ingen lust från början, och sen när jag väl fick lust så hade jag inte tid längre, för jag skulle åka till Gabbe. Har ägnat hela dagen åt att sega och göra mig i ordning. Haha! Sen vid typ halv 7 så kom Rebecka med moppen, så åkte vi ut till Totte där även Micke och Amanda var, och så ordnade vi med lite presenter från Micke och Totte. Sen åkte vi till Gabbe, och hämtade upp Elin på vägen.
Rätt mycket folk som var där, och bara trevliga, härliga personer! Det var verkligen superkul! Skulle väl få sitta här hela natten och skriva om jag skulle berätta allt som hände, men det var mycket iallafall och det var kul. =) Orkar nog inte skriva upp alla som var där heller, för det var ju en hel del om man säger så. Mest hedekas-folk, men även en del andra som jag inte har träffat förut, men som jag typ känner utan och innan nu och det är ju alltid roligt att lära känna nytt folk!
Tråkigt barajag var tvungen att åka hem så tidigt, det hade verkligen varit kul att stannat en stund till...
Har en del bilder från kvällen, men dom är tagna med mobilen så det är verkligen HELKASS kvalitét! Men det får duga. Ska se om jag får tag på lite mer bilder imorgon eller nåt. Hoppas ni har haft en bra dag o kväll ni med! Godnatt!



Innan, hos Totte.


Hos Gabbe, Totte och lite folk


Haha, Viktor provade en av Oskars linser!


Daaaaans!


Julia och Simon


Viktor och Rasmus


Henka


Doffen


Rasmus och Frances


Älskling & jag!


Simon och Viktor


Rasmus och födelsedagsbarnet Gabbe!


Folk.


Oskar


Amanda och Micke


Gabbe, Markus och Viktor

FJOLLAAAAA!

Hej! :D
Haft en bra dag? Själv är jag helnöjd med min dag. Har haft jättekul med Anna!
Åkte ut till henne vid 11 ungefär, och så hade dom en del att ordna med så det dröjde en stund innan vi åkte in till Uddevalla. Väl där så gick vi runt lite på stan, och var nere lite vid själva festivalområdet. Anna köpte lite grejer, och sen åkte vi en kastrull. HAHA! Jävla smarta vi är Anna (Y) Kul vare iallafall. Lekte lite fjollor också, tyckte det var kul o härma alla fjortisar som var där. Haha vi är lite busiga ja. Sen så fikade vi på McDonalds, och gick runt ännu mer överallt. Till slut hamnade vi uppe på torget där vi satt och pratade och tittade på massa folk. Sen gick vi till Lidl, haha! Träffade Annas föräldrar där också så skulle vi åka hem. På väg hem stannade vi på Biltema, och det är väl inte världens roligaste ställe precis, men jag och Anna fixar ALLT ;) Träffade Chrille där också, så pratade med honom en stund med. Sen åkte vi iallafall hem till Anna, och åt mat och tittade på film, och sen blev det godis och cheese ballz istället. Sen kom mor och far och hämtade mig på väg hem från Fjorden, för dom var där medans jag var hos Anna.
Jättekul dag iallafall, tack så mycket Anna! Du är bäst, jag älskar dig!




Älskade Anna!


Haha, jo jag vet, väldgt vackert och seriöst.


KASTRULLEN FTW!


Åh herregud. Haha jag kan inte låta bli att störa mig på alla som har såna glajjor.
Verkligen hatar dom! Tycker det är jättefult o fattar inte alls meningen. Haha förlåt
om det är någon här som har såna och gillar't, men jag tål dom bara inte. Fjolligt.
Var bara tvungen att prova HAHAHAH!



VI ÄLSKAR LIDL-KASSAR! haha.




Misslyckad dag

Goookväll folket!!
Hur har eran dag varit? Själv får jag nog säga att min dag har varit helt jävla misslyckad... Haha jag har verkligen inte gjort något vettigt alls. Eller jo, jag har städat som mamma ville. Men annars? INGENTING! Bara slarvat bort hela dagen. Och tack vare att jag sov förut så är jag jättepigg nu ^^ Och kommer väl antagligen inte somna på flera timmar. Och jag kan inte sova så länge imorgon heller, för jag ska kanske ut till Anna vid 11-tiden, och behöver massa tid för att göra mig i ordning, så jag får väl gå upp senast 9 imorgon. Haha okej då, jag får väl skylla mig själv.
Ser ut som om det kommer bli lite mer ett tag framöver nu iallafall :D Om allt går som jag har tänkt, så blir det Fjorden med Anna imorgon, och på lördag får jag se vad jag hittar på på dagen och sen åker jag till Gabbe på kvällen, och på söndag till Strömstad och hälsar på Olivia, Sara och Elin och stannar där till måndag, och sen träning på måndag kväll. Hoppas verkligen att det blir som jag vill nu bara. Hihi!
Nu ska jag nog se lite på tv iallafall, och sen ska jag försöka sova. Om jag kan. Kan jag inte det så skriver jag antagligen ett inlägg senare, annars inte. Hinner jag så slänger jag upp ett inlägg innan jag åker imorgon också :) Annars hörs vi imorn kväll! Godnatt babes <3


Hihi, jag hittade en bild på mig från förra julen. Saknar verkligen den hårfärgen! Ska jag färga eller inte? :)



Shorts & 2/3-jeans

Haha, vet ni vad jag just kom på? Att jag har glömt att visa hur det blev med jeansen som mamma hjälpte mig att "förkorta". Så jag gör det nu istället :) Dom blev okej. Inte riktigt som jag hade tänkt mig, men dom funkar helt klart. Och JA JAG VET att jag har feta ben och jättecpiga knän, men det är så det är och det får ni helt enkelt försöka låta bli att tänka på. Haha.




Ett par suuuupergamla jeans som fick bli 2/3-jeans istället.


Och så ett par stuprörsjeans som jag ärvt, men aldrig viljat använda
p.g.a att jag tycker att dom är för blåa. Men som shorts funkar dom!


Trött!!

Usch va pigg jag kommer vara ikväll nu. Kommer inte kunna sova något alls i natt! Har just sovit från och till i 3 timmar. Inte smart... Kommer väl ligga vaken nästan hela natten bara för det nu. Fattar inte hur jag kan vara så trött så att jag sover nästan 3 timmar mitt på dagen?! Jag som sov så mycket sist natt också! Haha, jag är ju så jävla normal asså....


Städat.

Näeh, det blev ingen gräsklippning idag. Var ute och skulle börja, men så kände jag på gräset och det var ju dyblött! Så jag gick in igen istället, och hittade en lapp från mamma, där hon bad mig att städa där nere. Så nu har jag då gjort det. Och nej, jag har fortfarande ingen aning om vad jag ska göra idag. Eller jo, jag ska prata mer med Anna om imorgon, och så ska jag fråga mina föräldrar om jag får åka till Gabbe på lördag. Och så kanske jag får prata lite med Olivia om hur det blir med söndagen, då jag förhoppningsvis ska upp och hälsa på i Strömstad.
Nu får jag nog ta och ringa till Anna iallafall. Ha det bra, puss!

Thursday

Godmorgon!
Nu har jag vaknat, och äntligen lyckats kravla mig upp ur sängen. Så nu sitter jag här och klurar på vad jag ska hitta på idag. Om det inte regnar för mycket så ska jag klippa gräs nere hos farfar, om det regnar så har jag verkligen ingen som helst aning. Vad ska ni göra? Kram!


godnatt!

Nu ska jag se på Scrubs, och sen ska jag sova. Godnatt! :)


Segar.

Nu har jag sådär äckligt tråkigt igen. Pigga upp mig någon? Eller kanske inte pigga upp, det behövs nog inte, jag är jättepigg! Men typ.... Ge mig idéer?! INSPIRERA MIG! Haha. Nejdå, jag ska inte tråka ut er mer. Har bara så olidligt tråkigt så jag fick lust att skriva ett minst lika tråkigt inlägg. Förlåt. Haha!



Ååh herregud vad jag saknar Turkiet just nu!






ALL MY LIFE I'VE BEEN WAITING FOR SOMEONE LIKE YOU

Hello people!
Haft en bra dag? Själv kan jag väl inte riktigt påstå att det har varit den bästa. Men ändå okej. Har rensat i min byrå nu! Haha det behövdes verkligen, det var helt överfullt i varenda låda och jag hittade inte ett piss innan! Nu är det bara lite överfullt, och jag hittar litegrann åtminstone. Haha! Det kallar jag framsteg! Hehe.
Just nu har jag iallafall dushat, och nu sitter jag och pratar med Anna och planerar fredagen, då vi förhoppningsvis ska in till Uddevalla på Fjordfestivalen! Hoppas verkligen det.
& innan jag avslutar detta inlägget så frågar jag igen; NÅGON SOM KAN HJÄLPA MIG MED DESIGNEN?!
Ha en fin kväll, kram!

Design?!

Nä, nu ska jag ha en riktig design. HJÄLP MIG NÅGON?!
Haha, jag är verkligen jättedålig på sånthär. Har försökt läsa mig till hur man gör för att få en "riktig" design med bilder och sånt, men jag fattar inte ändå. Jag kan fixa sånt med typ bildredigering och sånt, men att få in själva designen, det går bara inte! Skulle vara otroligt tacksam om någon hjälpte mig. Puss!



Three Days Grace

OMG! Har ni hört Three Days Grace någon gång? Det har jag aldrig gjort. Förrän nu! Upptäckte dom för inte alls längesen, och jag fullkomligt älskar dom! Helt underbart härlig musik. Favoritlåten är "Are you ready", som var den enda jag hade hört innan jag började lyssna på dom, fast när jag hörde den så hade jag ingen aning om att det var dom som hade gjort den. Älskar även "Over and over" och "Riot". Och i princip alla deras andra låtar jag har hört också.
Haha, ni tycker väl säkert att detta bara var ett onödigt och tråkigt inlägg men jag kunde bara inte låta bli! haha.



Jordgubbar är gott (Y)

Shue! :D
Nu har jag klippt gräset här uppe hos oss. Ska väl klippa nere hos farfar också men jag orkar verkligen inte just nu. Och så har jag ätit mat och jordgubbar. LOVE IT! Hihi vi har faktiskt fått riktigt mycket jordgubbar i år! & det är ju bara bra såklart. Så vad ska man hitta på resten av dagen då? Kom med förslag, det skulle vara great.



22/7

Hejsan!
Idag tog jag en lång, välbehövlig sovmorgon. Det är verkligen inte fel det!
Jag har verkligen inga planer alls för idag, tror att jag ska försöka ta det lugnt bara. Och så har jag lovat att klippa gräs också. Borde nog börja med det nu direkt innan regnet kommer. Hehe, blev bara ett litet kort inlägg nu.. Men jag skriver mer senare! Ha en fin dag, PUSS!


Tisdag

Godkväll everybody!
Sorry för den minimala mängden inlägg idag, har inte haft tid...
Vaknade och somnade säkert 10 gånger imorse, mellan klockan 6 och 11. Gick upp ungefär vid 11 iallafall, och gjorde inte alls mycket. Mamma kom förbi en stund, och senare kom Viktor och han har varit här hela dagen sen dess. Och vi har typ bara sett på film hela tiden, haha :P Har sett "How to lose a guy in 10 days", "The hot chick" och "Smala Sussie". Haha! & så har vi suttit o tjötat massa, om massa folk och grejer. & Nu ikväll har jag suttit och pratat en del med mamma o pappa, och degat framför datorn. & JAG UPPTÄCKTE NYSS ATT JAG HAR MISSAT SCRUBS! Fan :(
Haha, men jag överlever väl. Kanske.
Idag ska jag iallafall försöka somna i tid. Har blivit ganska dålig på det dom senaste dagarna. Eller egentligen dom senaste veckorna. Eller till och med hela det senaste halvåret. Men jag ska bli duktigare, det ska jag faktiskt.
Godnatt folket!

Kan inte sova..

Usch jag kan verkligen inte sova. Försökte en lång stund förut men det gick inte alls så jag gav upp till slut och satte mig vid datorn igen... Någon som har några riktigt bra tips för att kunna somna lättare? Jag brukar se på tv eller film så somnar jag efter en stund, men nu funkar inte ens det. Jag får väl helt enkelt sitta här och vänta på att bli trött. Det värsta är att alla jag satt och prata med går och lägger sig nu, så nu har jag snart inget att göra... Aja. Imorgon kommer nog Viktor hit iallafall.
Får väl göra ett till försök med att sova nu. Godnatt gott folk!


LOVE SHOPPING

Go'kväll!
Nu har jag då fått in bilderna på lite grejer jag köpte. Lägger in det när jag har skrivit klart. Har iallafall pratat med Olivia nu, och det blir inget Strömstad imorn. Men blir nog en annan dag istället! vi hade missuppfattat varandra lite med dagarna så det blev inte riktigt som jag trodde, men det var nästan lika bra det för det hade blivit lite krångligt om jag skulle åkt upp imorgon.
Här är iallafall lite bilder på det jag köpte idag. Enjoy! Sen ska jag då se på Scrubs och sen ska jag sova. Vi hörs imorn! Godnatt!



Kofta 99 kr, Linne 50 kr, Munkjacka 99 kr.


Så himla mysig tröja! Stor, varm och gosig!


8 par sockar för sammanlagt 60 kr, Trosor 19 kr/st


Necesär 19 kr, Hårinpackning 16 kr, Hårspännen 6 kr, Mascara 25 kr,
Shelley bodyspray 8 kr/st, Adidas bodyspray 22 kr, Nageldekorationer 15 kr,
Ansiktsmask 8 kr, Parfym 20 kr.



Sportbag 99 kr

Ullared

Hej!
Idag har jag varit på Ullared hela dagen, och köpt en massa grejer. Ska lägga upp bilder på det senare när jag har fått in bilderna på datorn. Åtminstone på kläderna jag köpte, vilket inte var särskilt mycket egentligen. En munkjacka, en kofta och ett linne. Och så massa sockar och 2 par trosor. Förutom det så har jag köpt massa parfym, lite godis, hårinpackning, nageldekorationer, ansiktsmasker, sportbag, sminkväska, mascara och hårspännen. Och alltihop kostade sammanlagt bara ungefär 600 kr. Mamma och Johanna köpte också en massa grejer. Vi gick inne och handlade massa i ungefär 3 timmar, sen gick vi och åt pizza, och tittade lite i affärerna runt om. Sen gick vi in igen, och var där i kanske 1-2 timmar eller något. Stannade på Torp på vägen hem också, och på Katina's, och var väl hemma ungefär vid åtta tror jag. Sen dess har jag suttit här, packat upp grejerna och ätit. Och innan jag kan gå och lägga mig måste jag göra klart med Olivia och dom om hur det blir imorgon, jag ska ha duschat och haft i hårinpackning, och så tänkte jag ju se på Beck och Scrubs också. PUH! Jag hinner inte! På tal om Beck så börjar ju den nu så får väl se på den. Skriver mer senare ikväll! Ha det bra så länge, Kram!

Ullared imorgon.

Godkväll!
Vad har ni för er? Själv gör jag ingenting alls. Dagen har verkligen varit jätteseg! Har städat lite, annars har jag i princip bara suttit framför datorn hela dagen. Fy så tråkigt! Och inte har jag något för mig nu ikväll heller. Det hade lika gärna kunnat va med den här dagen. Men men, om man aldrig har tråkigt så vet man ju inte när man har roligt, eller hur?! Och imorgon ska jag då till Ullared och slösa pengar. Hehe. Ska dit med mamma och Johanna, och ska upp gööörtidigt! Vi skulle åka 7 ungefär, och jag behöver ju rätt lång tid på mig på morgonen, så jag får väl gå upp senast 6 eller nåt!
Blir nog en heldag iallafall. Haha jag har ju aldrig varit där förut heller så jag har liksom ingen som helst aning om hur det är! Men det ska nog bli skoj iallafall.
Hoppas ni har haft en mycket roligare dag än mig! puss&kram!



söndag?

Jaha, vad gör man idag då?
Har verkligen supertråkigt, inget alls att göra. Och inte verkar det bli något kul idag heller. Riktigt segt faktiskt.
Någon som har bra förslag på vad man gör? Haha.
Nu har jag då iallafall duschat och pysslat om mig själv lite grann, mjukat upp fötterna, gjort håripackning, ansiktsmask, smörjt in nästan hela kroppen och gjort naglarna fina. Kan vara kul & bra att ge sig själv lite tid och omsorg ibland :)
Jag får väl helt enkelt ta och städa lite nu då. Det behövs ju, även om det är dötråkigt. Hoppas ni har det roligare än vad jag har, haha. Puss!

barnvakt

Hej!
Sorry att det inte har blivit särskilt många inlägg dom senaste dagarna, har änna haft fullt upp!
Igår kväll så körde mamma mig till Näset, där jag skulle vara banvakt, för Johanna och Stefan skulle iväg. Så jag kom dit vid 7 ungefär, och då tittade jag på barnprogram med Julia. Sen ville hon gå och lägga sig, så jag gjorde i ordning välling till henne och hon fick borsta tänderna. Men när hon väl skulle lägga sig och vi skulle läsa godnatt-saga så hade hon inte alls någon lust att lägga sig, så det tog en bra stund innan hon hade lagt sig och jag kunde gå därifrån. Så jag tittade på tv en stund, och satt vid datorn en stund, och sen tänkte jag läsa lite, men jag somnade tydligen ifrån tidningen för när Johanna och Stefan kom hem typ vid 1 så sov jag. Iallafall så körde dom hem mig då, och då var jag riktigt trött så jag gick och la mig.
Så nu har jag då fått provat på att vara barnvakt! Eller ah, något åt det hållet iallafall, det enda jag skulle göra var väl egentligen att få Julia att somna men :p aja, det gick ju bra iallafall, och fick lite pengar för det också :) Det värsta var väl att jag missade filmkvällen, för jag fick inte reda på att det skulle vara någon förrän efter att jag redan hade lovat Stefan att vara barnvakt... Men det är okej ändå, det kommer nog många fler gånger :)
Nu ska jag då gå och duscha. Ha en bra dag, kram!



hällevadsholm

FY SJUTTON SÅ KUL DET VAR!:D
Sorry att jag inte skrev något inlägg igår morse innan jag åkte, hade ju tänkt göra det, men hann inte.
När vi kom dit så bytte vi om och så iallafall, och sen hade vi ungefär 2 timmars tränging. Sen hoppade vi i och badade en stund. Iskallt i vattnet, men ändå jätteskönt att bada! Sen vare matdags, och efter maten hade vi typ "fritid" eller vad  man ska säga. Så vi satt mest och tjöta och så spelade vi lite tennis. Sen vid fem så kom Måns, Jonathan, Robin, Kevin och Jonas dit också, så körde vi lite mixade lag och spela. Mitt lag vann! *stolt*. haha. Sen badade vi lite till, och sen grillade vi korv :) Lite senare så hade vi lite "lekar" typ. Var ganska roligt faktiskt! Vårt lag vann ju i princip allt vi gjorde så det gick ju bra, haha ;D Sen följde jag med Elin, Elin, Johanna och Julia hem till Elin Falck en sväng och hämtade lite grejer, och när vi kom tillbaka satte vi oss vid en brasa och åt popcorn och sjöng, hihi! Jättemysigt! Fast efter typ en och en halv  timme eller nåt så spårade det ur totals, så jag och Elin och Jennifer gick därifrån. Sen satt vi i typ 2 timmar och busringde till alla! Haha körde med Örjan-grejen och Kak-grejen. Haha fyfan så jävla bäst!!!! Skitskoj vare. Haha, sen gick jag, Jennifer, Elin och Sara ut och målade på Glenn när han sov, haha! Blev en liten krigsmålning, hähä. Men så helt plötsligt vakna Glenn och skrämde livet ur mig och Jennifer så att vi skrek så högt att det antagligen hördes över hela Hällevadsholm. Sen satt vi bara och pratade ungefär fram tills klockan 3 eller nåt, då gick vi ut och satte oss och spela kort och fortsatte prata. När klockan var typ halv 6 hade ganska många gått och lagt sig, så vi satt mest och pratade då med. Sen vid halv 7 så gick vi och åt frukost, och så började vi packa ihop lite grejer. Sen tog jag och Elin en promenad runt i Hällevadsholm, medans dom flesta låg och sov och två stycken satt och tjöta vid planen. Hahahahah, Jennifer och Frida somnade på bryggan x'D
Sen vid 9 eller nåt så gick dom andra upp, och vi satt och lata oss medans dom greja för vi hade ju redan gjort klart allt vi skulle göra medans dom sov, hähä ;D Åkte hem strax före 10, och så fort jag kom hem vare nästan bara att vända och åka iväg igen för jag åkte med upp till Näset på kalas idag med. Haha fast satt mest och prata fotboll med Stefan.
Och ikväll kanske jag ska vara barnvakt åt Julia och Moa. Hoppas bara det inte händer nåt annat kul jag missar isåfall :o

donnerstag

Hejsan!
Ledsen att jag inte har skrivit något alls idag, har väl inte riktigt haft tid. Men nu så! :D
Iallafall, så var Robert och Ida här en stund i morse o fika lite. Sen åkte dom, och en stund senare kom Viktor, och vi tittade på film. Sen åkte han hem och jag åkte till Hällevadsholm för att träna! Fy så skönt att det har börjat igen. Fotbollen alltså. Kände mig verkligen glad när vi tränade förut, trots att jag hade en riktigt dålig dag när det gäller spelet. Spelade verkligen skitdåligt. Men jag är glad ändå, för det var förbaskat kul!
Och imorgon blir det ännu mer fotboll, för då ska vi vara i Hällevadsholm hela dagen och träna, spela match med P14, bada (?) och bara ha det kul och umgås :) Ska sova över till lördagen också.
Men nu ska jag då iallafall äta, är vrålhungrig! Skriver antagligen mer senare ikväll. Ha det bra så länge, pusssss!

God morgon!

Fy så skönt det var att sova ut ordentligt! Somnade tidigt igår och har sovit länge, så inatt har jag fått ordentligen med sömn för en gångs skull. Jag vet fortfarande inte riktigt vad som händer idag, men än träning. Kommer jag inte på nåt roligt att göra så får jag väl fortsätta med farmors land. Men vi får se. Vad ska ni göra? :)



haha naaaw! titta vad jag hitta! halva vårat lag för typ 100 år sen!

trött

Jag borde nog inte vara uppe nu egentligen känner jag. Är jättetrött!
Ikväll har jag då inte gjort ett dugg. Sett på tv och suttit vid datorn och städat lite. Görtråkigt. Men det ska väl vara så med ibland antar jag ^^, Imorgon blir det väl ingen seg kväll iallafall, för träningarna börjar ju igen nu! :D Sen får vi väl se hur det blir på dagen. Hoppas ni har haft en bra dag iallafall, och att ni får en bra dag imorgon med. Nu ska jag sova, godnatt!




äntligen är uppehållet över!


Kalas på Näset.

Tjena!
Nu har jag nyss kommit hem, vart på kalas för Julia. Hann inte skriva något innan jag åkte, så det får bli ett lite längre inlägg nu istället.
Som sagt så tog jag itu med farmor och farfars land förut, det behövdes verkligen! Fast jag hann inte med mer än 45 minuter, för Joel kom hem så då gick jag in och lagade mat. Makaroner och köttfärssås fick det bli.
Sen åkte vi till Näset, och jag busade lite med Julia. Sen vare dags att äta tårta! MUUUUMS! Hihi det var verkligen supergott! Sen busade jag lite till med Julia, sen satt jag och pratade fotboll med Stefan. Som vanligt. Hähä, men det är faktiskt kul ju :) Sen åkte jag och Joel hem  igen, och när vi kom hem så hade mamma och pappa kommit! (:
Har inga bilder från kalaset så ni får klara er ändå, tihi. Puss!


klippt gräs.

Yes, då var gräsklippningen klar. Iallafall den hos farfar. Fast nu får jag nog ta itu med deras land igen, allt jag rensade bort för några veckor sen har vuxit upp igen. 6 timmars arbete, helt i onödan! Fy!! Jag hatar sånt.
Men men. Jag får väl greja mer med det nu då, innan det blir ännu värre. Kram!

15/7

God morgon!
Okej, det är kanske inte morgon längre nu. Men jag har vart trött idag så tog en rejäl sovmorgon... Nu har jag iallafall nyss ätit frukost, och när jag har skrivit klart här så ska jag ut och klippa gräs. Inte alls kul. Men det får göras ändå.
Senare idag, när Joel har kommit hem, så ska vi iväg och gratta Julia, min systers barn, som fyller 3 år idag!
Får se om det händer nåt skojigt ikväll också. Hoppas verkligen det, för  sen har jag ju fotboll varenda kväll några dagar framåt.
Vad ska ni göra idag?



tråkig kväll.

Ja jag kan ju inte precis påstå att det har varit en rolig kväll iallafall. Har tillbringats framför datorn, vid tv:n och med mobilen. Kunde ju vart roligare... Men nu ska jag inte klaga. Så mycket.. haha.
Får väl vara glad över att dagen blev hyfsat bra iallafall, det var ju bara kvällen som sög ;) Haha det finns alltid något positivt i allt. Kom ihåg det! ;) Resten av kvällen blir det ännu mer TV-tittande. Ska se på  2 ½ men nu och sen är det mitt älskade Scrubs! Och sen vet jag inte. Då ska jag nog försöka sova. Och imorgon är det kalas för Julia som fyller 3 år.
Hoppas ni har haft en bra dag och kväll, vi hörs imorn! Puss&Kram! ♥



plommon & bryan adams.

Hej på er!
Vad har ni för er? Själv sitter jag här och lyssnar på Bryan Adams och äter plommon. Inte dumt alls!
Jag har inte gjort alls mycket sen sist, så jag har väl egentligen inget speciellt att berätta... Men ändå.
Har haft en helt okej dag idag. Har inte gjort särskilt mycket av allt det jag borde, men jag är nöjd ändå. Hade ju superkul med Ronja och René förut, och sen tog jag en välbehövlig dusch (har haft världens fetaste hår idag, man kunde stekt pannkakor i det!), och lagade mat till mig och Joel. Sen har det mest blivit tid framför datorn. Plockat ur diskmaskinen har jag ju gjort också ja.
Och så har jag surat lite för att en film inte funkade. La in två av filmerna som Ronja och René hade med sig på datorn, "Yes Man" och "Pirates of the Carribean 3", men när vi skulle lägga över POTC3 på Joels dator så upptäckte vi att den inte funka... Men men, sånt är det ibland.
Hoppas ni har haft en fin dag, vi hörs nog senare igen för jag skriver väl antagligen mer senare ikväll. Ha det bra så länge!


laga mat? nej tack.

Haha, jag är nog världens absolut sämsta på matlagning, ärligt talat. Mamma och pappa är iväg och åker mc idag och imorgon, så jag och Joel får laga mat. Haha vi tar såklart det enklaste vi hittar. Idag skulle det bli makaroner och bacon, för ingen kan väl ändå misslyckas med det eller? Jo, vi kan ^^. Haha baconen var som knäckebröd, hårda och lite lätt brända. & så gjorde vi alldeles för lite makaroner med alldeles för lite salt. Men men, det gick att äta iallafall. Men en sak är då säker. Jag skulle aldrig aldrig ALDRIG kunna lyckas som kock. Även om jag gick 10 års stenhård utbildning. Det är nog nått medfött fel, jag har allvarliga problem med att lyckas med matlagning. Haha.

tuesday

Ojdå, sorry för dålig uppdatering, har vart lite fullt upp här.
Blev en riktigt kul dag igår med, & idag också :) Ronja o René kom hit vid 3-tiden igår, och så tittade vi på lite filmer. "Yes Man", "Pirates of the Carribean 1&2" och så skulle vi se på "The Break-up" också, men vi kollade knappt på den för vi spela kort istället, hähä :P Så idag har vi vart ute o haft lite vinbärskrig, haha. Nejdå, det har vi inte. Men vi har kastat vinbär o grejer i munnen på varann ^^ haha :P Nu har dom då åkt hem :/ Får väl se om det händer nåt ikväll eller om det blir segt och tråkigt som vanligt... Tack för igår, inatt & idag flickor, jag älskar er enormt :)<3



Haha, jag kastar vinbär som René försöker fånga i munnen ;D



& så jag. :P


& fina Ronja :)

söndagskväll.

Vet ni vad? :D Dagen blev inte alls så misslyckad och tråkig som jag trodde. Iallafall inte kvällen. Gick ut till Karlsson förut, o har vart där tills för en liten stund sen. Det blev filmkväll med , Micke, Viktor, Annika, Ida och Amanda :) Såg på Baksmällan först, hahah den var rätt bra faktiskt :D sen hade vi tänkt se på Ice Age 3, men den lagga som f*n så det fick bli Torkel i knipa istället. HAHA så jävla  dålig, men man kan ju inte låta bli att gapskratta, eller hur?!
Fast vi hann typ bara börja se på den, sen skulle Annika, Ida och Amanda hem, och Micke hade åkt hem en stund tidigare, så vi såg bara på en liten snutt av Torkel, för sen skulle jag också hem.
Mycket trevlig kväll iallafall, & tusen gånger bättre än att sitta hemma och uggla framför datan hela kvällen. Hihi!
Hoppas ni också har haft en fin kväll! :) puss ♥




byxxxxxxor!

ah just det ja, det hade jag ju tänkt skriva också ja. Jag köpte ett par nya jeans häromdagen, på rean. 149 spänn bara! Grymt eller vad? På BikBok var det iallafall, dom hade ett stort bord fullt med massa jeans för 149 kr. FYNDA VAFAN! :D

såhär ser dom ut iallafall :)


haha rätt dålig bild, jag vet. men det är bara för er o leva med.

lyrics.

Någon mer än jag som älskar låttexter? Haha, jag vet det låter nog  som en rätt rubbad grej att älska, men jag gör det ändå! Om jag hör en låt jag tycker är bra eller fin, så letar jag alltid upp texten till den och läser igenom. Ofta finns det en eller några rader som stämmer jättebra in på hur jag mår och känner mig. Det finns några få låtar också där verkligen hela låten stämmer in! Rätt ofta så kopplar jag liksom ihop texten med någon person också. Till exempel så kopplar jag ihop Simple Plans låt Perfect med mina kompisar, bara för att det kändes precis så mellan mig och några av mina vänner i vintras, när jag lyssnade som allra mest på den låten. Ett annat exempel är Feels like home, som sjungs av Chantal Kreviazuk, med en kille som jag tyckte om för ett tag sen, eftersom att varenda ord i låten stämde in exakt på hur jag kände för honom. Jag gör inte det längre, men jag kopplar fortfarande ihop honom med den låten.
Haha, detta var nog det stördaste inlägg nån har skrivit nån gång va? Haha fråga mig inte varför jag gjorde det, det bara blev så. Älskar ju som sagt låttexter o satt och läste igenom några stycken här så tänkte jag att jag lika gärna kunde skriva ett litet inlägg om det. & ni får tycka att jag är hur helt dum i huvet ni vill nu, det gör mig inget. Jag lever lika länge ändå. Kram!


bored.



yes. ssssssssanna goes ego. (HE-HE)

jeans-förkortning?

Jeans-förkortning ja. Det grejar jag och mamma lite med nu. Jag hade 2 par gamla jeans som jag inte använder som vi tänkte göra om till 2/3-byxor och korta shorts. Det ena paret har jag växt ur, och dom är utsvängda rätt mycket så dom använder jag inte för det, men jag kan fortfarande få på mig dom, så vi ska försöka klippa av dom lite och vika upp dom så att dom slutar nedaför knäna. Dom andra byxorna har jag nog aldrig använt, tror att jag har fått dom av nån annan som har växt ur dom. Men dom är alldeles för blåa för att jag ska vilja ha dom på mig, men som shorts funkar dom väl kanske. Så dom har jag klippt av nu och så ska mamma få sy upp en vikt kant på dom.
Haha vi får se hur detta slutar, har jag tur så har jag ju 2 par sommarbyxor mer om en liten stund! Men man vet aldrig hur det blir, hehe...

Kommer inte på någon bra rubrik.

Hej på er!
Det blev en liten tur upp till Näset ja, och hälsade på Johanna, Stefan, Julia och Moa. Haha, vi hittade en ny skitkul hobby också. Som alla gillade dessutom. Att skjuta grodor. Haha! Ni vet såna där små plastgrodor som barn brukar ha som man trycker på så skjuts dom iväg? Haha jätteroligt ju. Och så Julia ja, med sina kommentarer och uttryck hela tiden. Haha jättesött! Hon fyller ju år om några dagar också så skulle väl tro att det blir nåt slags litet kalas nån dag.
Nu har jag då ingen aning om vad jag ska göra resten av dagen. Tips?


sunday

Good morning sunshines!
Hur mår ni idag? Själv mår jag rätt bra, fast jag är fortfarande sjuk och fortfarande ganska sur över gårkvällen. Men jag ska försöka vara lite positivare i inläggen idag iallafall, haha. Jag har inga planer alls för dagen, just nu ser det bara ut som att det ska bli en vanlig, tråkig hemmadag. Fy! Fast mamma pratade ju på igår att vi skulle åka upp till Näset en sväng. Men jag vet inte om det blir nåt. Vad ska ni göra?
Vädret ser inte heller så jättekul ut. Vart tog solen och värmen vägen egentligen? Nu är det ju bara regn regn regn HELA TIDEN! Får hoppas att det fina vädret gör en comeback snart.
Nu ska jag då iallafall städa lite här och sen får vi se hur det blir med Näset-turen.
Ha det bra så länge! Kram.

nattvakna?

äh, det får bli ett inlägg till redan nu föresten :)
kan nog ändå inte sova på en stund så det är väl ingen idé att gå och lägga sig.
så hur har eran dag varit? haha, och ja jag pratar ju om lördagen då.
min var väl lite sådär. sjuk fortfarande, och inte vart mycket att göra. skulle åkt upp till Näset en sväng, men Johanna var inte hemma så det blev inte av. Blir väl imorgon istället skulle jag tro.
Så dagen har mest tillbringats framför datorn. He-He. Sen kom den misslyckade kvällen.
Viktor skulle ha en liten fest, och jag hade väl hoppats på att komma dit. & precis när vi hade löst allting, med skjuts  dit och hem och så, så blir världens enklaste sak till världens största problem. Bara att ringa till mamma eller pappa, som var på Ulkeröd, och fråga en enkel jävla fråga och få ett enkelt jävla svar. Det som inte skulle vara nåt problem alls förstörde alltihop. För dom hade ingen mottagning, så jag fick inte tag i dom förrän klockan var tio, och tydligen fick jag inte vara ute längre än till halv 12 så då var det ju ingen idé längre. SÅN JÄVLA SKIT! & jag tycker det är riktigt orättvist också. För när min bror var bara ett halvår äldre än mig så fick han vara ute till 2. Och jag får knappt va ute efter 11? Det suger.
Aja, jag kan väl inte göra något åt det. Får väl bli nästa gång istället. Om det nu blir nån för min del, folk tröttnar väl på att fråga när man ändå aldrig kan komma.. :(
Men men, that's life, just live with it.
Jag hoppas att ni har haft en mycket bättre dag o kväll än vad jag har iallafall :)
Haha oj detta blev ett långt inlägg. Inte direkt roligt heller, mest surigt. Men jag hoppas ni inte dödar mig för det, hähä (a)
Ha det bra folket, godnatt!

ny blogg. IGEN

haha, ja nu vet jag inte hur många gånger jag har börjat om och startat om från nytt med bloggandet. jag vet heller inte hur många gånger jag egentligen har skrivit och sagt att jag verkligen ska fortsätta denna gången. så det är väl ingen idé att jag lovar det nu heller, för vem vet? jag kanske slutar igen om några dagar. men å andra sidan kanske jag fortsätter i flera år ;) det ni ;)
tänkte bara skriva o säga 'hej' på er igen. så.. HEJ! :D
haha jag vet, jättedumt o korkat inlägg, men aja nu blev det såhär iallafall :P skriver mer imorgon, lite mer normala inlägg haha :P eller kanske sen om jag orkar och hinner :P men ska antagligen sova snart så det blir nog inget med det.
jaja, nu tjatar jag mycket jag vet. jag ska sluta.
ha det bra everybody, puss!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0