SOL SOL SOL

Riktigt härligt väder idag! Verkligen sommarväder! Jättevarmt i solen, och riktigt gött i skuggan också.
Har knappt gjort något vettigt alls i skolan. Lyssnade på föredrag, tittade på film, hade idrott och sen grillade vi i uteklassrummet.
Efter skolan åkte jag och René till Dingle och tränade, och det var roligt det med. Kom hem för ett par timmar sen, och då kom Ingemar och Josefin, som kom för att träffa Joel.
Fick just reda på att klassen över mig, som är på klassresa i Göteborg, har vart i slagsmål idag och pratat med polisen och anmält för misshandel och skit. Lät inte alls trevligt. Men dom ringde för en stund sen, och lät glada i alla fall, så antar att allt är bra med dom :)
Nu ska jag duscha, och sen blir det att öva lite på morgondagens matteprov och sen sova!



JOBB!

Dom ringde precis från Håby Resturang & Motell, och berättade lite om schemat jag kommer ha i sommar. Ska kanske provjobba redan till helgen, och sen ska jag börja jobba på riktigt vecka 27! Underbart!
Det bästa är att det inte krockar med jordgubbsplockningen då. Det värsta är att det kommer krocka mycket med fotbollen, men det får gå. Hoppas jag klarar av det bara, att det inte blir för svårt. Känns hur som helst riktigt bra att ha ett riktigt sommarjobb fixat, och att få in en fot på en arbetsplats är ju inte heller fel.
WOHO!!!!!!!!


Haha, såhär såg jag ut under min prao-vecka där! Tjusigt värre!

Match!

Nu har jag varit i Dingle och spelat match. Vet inte riktigt vad jag ska säga om den, för vi förlorade, men ändå så tycker jag att vi gjorde våran bästa match hittills i år! Den slutade i alla fall med 4-2 till Tanum. Jag fick petat in ett mål till slut också, och det är ju alltid roligt! Det andra målet gjorde Jennifer, skitsnyggt!
Nu ska jag äta en bit tårta, rensa bland mina kläder och sen sova! Hoppas ni har haft en bra dag, puss!



Bild från i somras!

Eurovision song contest

Någon som tittade på finalen igår? Jag orkade inte, har tröttnat på melodifestivalen för längesen. Tycker oftast inte om låtarna som är med, och allt har blivit så rörigt och tillgjort dom senaste åren. Men hörde vinnarlåten för en liten stund sen, och... ärligt talat?! Jag tycker att den sög. Okej, kanske inte riktigt sög, men den var inte bra iallafall. Lyssnade igenom några av dom andra, och jag tyckte nog att Danmark och Rumänien var bäst (av dom jag lyssnade på då). Så... var det verkligen rätt att Tyskland vann?

TODAY IS THE DAY CAUSE YESTERDAY IS GONE AND TOMORROW CAN WAIT

Kom precis hem efter en kväll & natt på Näset. Satan vad trött jag är!
Åkte till Åboland och mötte Matilda igår, och så satt vi där en stund o bara tjöta. Sen åkte vi hem till henne ett par timmar, och åt mat och satt och pratade om allt och inget. Sen åkte jag hem, för jag skulle till Näset och passa barn, och då följde Matilda med mig till Åboland igen. Verkligen superkul att träffas igen! ♥
Haha, såg förresten att min bensinlampa tände sig när det var typ 2 mil kvar till Hedekas, och Joel har sagt att den klarar ungefär 1,5 efter det, så jag blev lite nervös att den inte skulle räcka, men fick köra i krypfart till Hedekas så det gick bra.
Sen åkte jag iallafall raka vägen till Johanna och passade Julia & Moa i några timmar, sen gick dom och la sig och så tittade jag på tv en stund, och somnade sen.
Åkte hem för typ en timme sen, och nu sitter jag här. Match om några timmar. Och jag är inte sugen alls. Fy.



Haha, hittade en superdupergammal bild på oss! Sikka tuffingar va! B-)

Förkyld som aset!

Lördag! Det gillar vi!
Fast är förkyld som aset, så det är ju förstås ett litet minus... Och jag som ska spela match imorn och allt?! Usch.
Har inte gjort ett skit än idag i alla fall, för jag kom nyss upp ur sängen. Om någon timme ska jag nog ut till Hedekas och titta på match, och sen kanske träffa Matilda om jag nu får tag på henne & hon vill...
O te kvälla blir det till o vara barnvakt!
See ya later alligator! ♥


Skitväder!

Haha, det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Men det var nog lika bra det egentligen. Åkte och tränade förut, och det var jätteroligt. Och sen åkte jag hem och duschade, och åkte sen ut igen och var med Ronja, René, Anna, Linda och Marran. Och USCH vilket jävla skitväder säger jag bara!
Åkte hem för typ en halvtimme sen i alla fall, och nu sitter jag här och är blöt som en dränkt katt. Blir till att byta kläder, och sen ragga upp kudden en stund! Godnatt! :)


In love with Friday

Äntligen fredag! Bästa dagen på hela veckan!
Skola idag, vilket var rätt segt. Men fick gjort klart retoriken iallafall, och även mattediagnosen. Gott att ha det gjort.
Min helg ser just nu rätt fullspäckad ut, om allt nu går som det är tänkt. Isåfall så kommer mamma hem om en stund, och sen kommer Stefan förbi en sväng, och sen är det träning, och sen tälta med tjejerna nere vid Holma! Men vi får se. Får försöka övertala mamma att få tälta bara, det var tydligen inte säkert att jag fick.
Imorgon ska jag se på match, och sen förhoppningsvis träffa Matilda, och sen på kvällen ska jag vara barnvakt åt Julia och Moa.
På söndag är det match mot Tanum, som jag kanske inte ens får vara med på. Men vi får se, jag får väl reda på det ikväll på träningen tror jag.
Så ser iallafall min helg ut i nuläget! Pussssssssssssssssssss ♥



Himla tjusig bild från igår, haha :)

Pictures

Lite bilder från eftermiddagen!





































Fotodag!

Hej!
Helt okej dag idag. Hela förmiddagen gick åt till att göra ingenting, och efter maten var det elevens val, och jag hade foto. Så gick ut med Jonta, Patrik och Marran och fotade en massa. Haha fyfan så kul det var!
Ett par timmar senare så skrev vi ut dom bästa bilderna och gjorde ett stor collage av det.
Efter skolan var jag med Marran och Edina, och sen kom Per och Ronja också, och så var Olof, Sandblom och Johan där en stund.
Ska äta nu. Lägger nog in lite bilder från dagen sen!

STILL WITHOUT YOU, THE SHOW GOES ON

Usch vad trött man kan vara. Ska ta en dusch nu, och sen sova!
Imorgon blir det fotografering nästan hela dagen i skolan, så får se om vi får till några fina bilder (: Sen ska jag väl antagligen vara med Marran och Edina. Ha en fin kväll!


"Det sägs att efter regnet kommer solen fram igen, men det hjälper sällan dom som blivit våta."




Färdig!

Nu är designen helt färdig. Det blev inte helt färska bilder ändå, ska jag vara ärlig är det faktiskt bara en av dom som är hyfsat ny, men det får faktiskt gå. Såg ut som att texten i det förra inlägget blev som den skulle också, så nu är väl allt som det ska hoppas jag! :)


Såhär snygg e man ibland...! Haha

Wednesday

Tjolahopp!
Hur mår ni? Jag mår fint iallafall. Fast är lite halv om halvt grinig för att vädret är så kasst. Och för att våran träning tydligen är flyttad tills på fredag kväll. Usch, vem vill träna på en fredagskväll egentligen?
Idag har det iallafall varit rätt slött i skolan. Hade ett par seriösa lektioner på förmiddagen, och sen efter lunch har vi bara sett på film.
Är lite nyfiken över hur texten kommer se ut idag! Förhoppningsvis är den inte lika stor som den blev igår, men vi får se.
Byter antagligen ut designen senare idag, så det kommer in lite färskare bilder! Puss!

Design!

Nu har jag äntligen lyckats lägga in en design på min blogg!
Dock har texten blivit konstig i vissa inlägg, typ jättestor?! Men hoppas att det inte blir så mer. Ska byta ut bilderna i Headern snart, för dom är jättegamla, men tog bara denna nu för att jag hade en färdig. Ska ändra den imorgon!


UPDATE: Nu blev texten sådär stor igen ju?! Någon som vet vad som är fel?


Cuttat grekkompisen igen

Tjo!
Rätt roligt skoldag idag faktiskt. Först tyska, men då satt jag & Viktor på akinator istället. Sen musik, och Björn var lika trög som vanligt. Efter maten var det dags att servera 9orna på deras middag! Det var jätteroligt, även fast vi fick äckligt mycket disk. Dom hade en massa tal och sånt iallafall, och Anders hade gjort en låt som han sjöng, haha! Göörbra! Serveringen gick iallafall bra, och jag gjorde inte bort mig direkt, dvs tappade inga tallrikar eller nåt.
Vi var klara efter ca 2 timmar, och då kom SYOn och pratade med oss om gymnasieval och sånt. Sista lektionen var idrott, och det är ju alltid skoj.
Sen har jag knappt gjort något alls. Klippte gräs nere hos farmor och farfar förut, men annars har jag bara degat. Och jag tänkte gå och lägga mig riktigt tidigt idag, trots att jag inte är trött. Men ska iallafall bara tvätta bort sminket nu och sen gå och lägga mig! Puss!


Bild från i lördags, innan konfirmationen.


DON'T DREAM YOUR LIFE. LIVE YOUR DREAM!

Måndag idag ja. Vilket betyder skola igen. Inte kul alls.
Men just måndagar är rätt okej, för då har vi inga särskilt jobbiga lektioner. Sista lektionen fick jag ha tillsammans med 9orna, för jag behövde göra klart min halsduk i slöjden så jag fick vara med dom istället, så satt mest och pratade med Elin och Olof hela tiden.
Efter skolan har jag inte gjort ett piss. Var ute och fotade en liten stund förut, men gick in nästan direkt igen. Var inte på fotohumör idag. Ska förresten fota hela dagen på torsdag, för då ska jag ha foto på elevens val!
Och imorgon ska jag vara servitör på 9ornas middag tillsammans med Jonta, Patrik och Linda! Ska bli roligt!
Nä, nu har jag inget vettigt att skriva känner jag. Blir en dusch nu och sen film eller nåt! Puss!


Bilder

Lägger upp lite bilder som jag har tagit idag!


















söndag

Shu!
Har vart skitfint väder idag! Tyvärr har jag inte haft nåt att göra överhuvudtaget...
Hela förmiddagen gick åt till att... ja till ingenting egentligen? Sen kom Julia och Moa hit en stund, så jag passade och lekte med dom lite. Och så var jag ute och fotade med kameran också!
Sen vid 5 åkte jag och hämtade Elin, och så åkte vi ut till Hedekas och tittade på match. Det var hur fint väder som helst hela matchen, och även när vi åkte från Hedekas. Men efter typ en km började det spöregna! Fattar inte varifrån regnet kom! Så jag hann bli genomblöt innan jag var hemma. Men nu är det skitfint igen! Jävla lyckat...
Kanske lägger upp lite bilder jag har tagit idag sen om jag orkar och hinner... Puss!


Konfirmation!

Är på rätt bra humör nu faktiskt, trots att jag sitter hemma och ugglar en fin lördagskväll. Men jag är glad ändå. För nu är konfirmationen över, och det gick faktiskt rätt bra! Kommer dock sakna att gå till konfaläsningen varje torsdag :( Men kanske kanske kanske ska vara ledare, ifall jag har tid och lust.
Sen så har jag fått en massa presenter idag också. Pengar, porslin, ett halsband och det bästa av allt; En systemkamera!! Är grymt glad för det, ville verkligen ha en!
Nåt annat som är superbra är att internet funkar som det ska igen!

Här är lite bilder från konfirmationen!


















22 maj

Hej!
Sorry för dålig uppdatering dom senaste dagarna, men internet funkar inte längre så jag har bara kunnat komma in korta stunder när jag har haft det mobila bredbandet, o då har jag inte hunnit blogga.
Igår var jag iallafall i skolan, och sen åkte jag till torp med Mariette. Fick köpa en ny plattång, för min gick sönder i onsdags. Sen åkte vi med Conny till Hedekas, o så gick vi upp och delade på en pizza. Sen tog jag bussen hem, och var bara hemma en kort stund innan jag åkte till Johanna och solade.
Sen typ vid åtta åkte jag till Viktor, och det var lite folk där så vi satt och grillade och pratade och hade allmänt trevligt. Åkte hem vid halv tolv och stensomnade direkt.
Idag är det iallafall konfirmation!! O jag är skitnervös...
Men måste dra nu, kanske skriver lite sen. Puss!

Sommar snart? JAVISST!

Fortfarande lika härligt väder!
Satt precis ute i solen och åt lite. Underbart! Innan det var jag hos Johanna och solade och lekte lite med barnen. Blev faktiskt rätt brun!
Nu sitter jag och pratar med någon random tomte på skype, haha.


Haha, vet att håret ser fail ut.

Cuttat grekkompisen

Gooosh så duktig jag är, har klippt hela farfars gräsmatta och rensat min byrå! Det är inte dåligt för att vara jag!
Nu ska jag strax åka upp till Näset och försöka få lite mer färg!
Ha en fin kväll, puss!

Orientering + bad = JAJAMEN!

Underbart väder idag! Soligt och riktigt varmt. Det känns verkligen att sommaren är på väg!
Imorse åkte vi i alla fall till Munkedal direkt på morgonen, för vi skulle ha orientering där. Det var faktiskt riktigt roligt! Jag brukar inte gilla att orientera i vanliga fall, men detta var kul!
Jag och Emil orienterade tillsammans, och på grund av min skada fick vi inte lov att springa, så vi gick runt banan istället. Men vi fick en rätt okej tid ändå, och vi hade roligt.
Sen var det tänkt att vi skulle åka tillbaka till skolan och ha lektion fram till två, men vi tjatade oss till att vi fick sluta direkt, så vi fick gå hem ungefär vid halv tolv.
Vi åkte tillbaka till skolan och åt lunch, och tänkte sen åka hem, men ingen kunde hämta oss så vi kom på att vi kunde gå och bada istället. Så jag, Emil, Linda och Sandblom gick till Lersjön, och sen kom Per också, och alla badade utom Sandblom. En stund senare kom Ricky, Viktor, Karlsson, Olof och Haris dit också, men dom badade inte.
Sen drog jag och Emil hem, och nu sitter jag här. Vet inte riktigt vad jag ska göra, men jag får väl hitta på nåt sätt att fördriva tiden fram tills ikväll, för då ska jag till Johanna och sola igen.
Hoppas att ni också har haft en bra dag! Puss


Bild från en underbar dag förra sommaren vid Lersjön!

Solat!

Har precis kommit ur duschen och sitter nu och väntar på att håret ska torka.
Åkte upp en sväng till Johanna förut och solade, och det var inte alls dumt! Fick inte så jättemycket färg, mest lite på magen bara, men jag ska nog dit ett par gånger till innan veckan är slut så jag hoppas att det ska bli lite mer färg då.
Haha, hade förresten världens jävla otur när jag skulle upp. Det har ju varit skitfint väder hela dagen, varmt och soligt. Men så precis när jag skulle ta ut moppen och åka upp så började det SJÄLVKLART ösregna! Kul... Nej, inte direkt.

Fick reda på nåt förfärligt i skolan förut också. Elin och Jennifer kom och berättade att vi tydligen skulle spela match mot Hedekas P16 på söndag. FYYYY! Jag vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta. Det skulle ju vara rätt roligt på sätt och vis, men det skulle bli riktigt jäkla oseriöst och vi kommer väl förlora med 20-0 minst. Skitpinsamt. Men vet inte riktigt än om jag ska vara med eller inte, för dels har jag ju skadat benet och ska egentligen vila till nästa torsdag, och sen är det inte säkert att jag blir uttagen till matchen heller i och med att jag knappt har tränat nåt alls dom senaste veckorna. Och sen så vet jag inte ens om jag vill. Kan inte bestämma mig riktigt för vad jag ska tycka om det.
Aja, vi får se.


Charmigt..


IT'S NOT ABOUT WHAT YOU DO, IT'S ABOUT HOW YOU DO IT

Hej!
Underbart väder idag, har varit hur varmt som helst och till och med riktigt soligt stundtals! Men nu, för bara en liten stund sen, kom regnet. Och jag som ska ut och köra moped och allt! Himla lyckat. Tänkte åkt till Johanna för en stund sen och solat, men så hade hon inte kommit hem än så jag ska dit om en halvtimme eller nåt. Hoppas verkligen att jag kan få lite färg nu, är så trött på att gå runt som en blekfis varje dag! Och jag hatar BUS-krämer, så det är heller inget alternativ.
Men ska nog äta lite först nu. Ha det så bra, puss!


Bild från förra sommaren... Åh vad jag vill vara sådär härligt brun igen!

Trött som aset

Godkväll..!
Haha ne fy fan va fult det lät. Ska aldrig mer skriva så, lovar!

Är jäkligt trött just nu, så funderar på att gå och lägga mig snart. Rekordtidigt för att vara jag isåfall! Men det är väl egentligen bara bra, för jag behöver verkligen ändra mina sovvanor.
Längtar förresten av någon anledning äckligt mycket till Dana Cup! Ska bli jävligt roligt.
Nä, nu får det bli film och sen sängen. Puss!


Oh, we're gonna rock this summer, yeah we're gonna rock!


Måndag

Det har varit en rätt go dag idag.
Började morgonen med två lektioner med Surf, och vi var bara sju stycken så det var rätt gött.
Sen vare mat, och direkt efter maten kom mamma och hämtade mig och vi åkte till Strömstad, för jag skulle upp dit och kolla ryggen. Vi satt i väntrummet i typ en timme, och sen kom äntligen läkarn, och sen tog det bara en kvart innan vi var klara.
På väg hem stannade vi till i en glasskiosk och köpte årets första kulglassar! Mums. Påminner mig väldigt mycket om somrarna då jag var liten, då var vi alltid i Strömstad hela sommaren. Saknar det lite faktiskt.
Efter glassen åkte vi och handlade lite i alla fall, och sen hämtade vi Julia och Moa på dagis och tog med dom hem. Fast dom åkte hem alldeles nyss.


MUMS!


Värdelös dag

Haha fy fan vad jag har slösat bort hela denna dagen på ingenting, absolut INGENTING!
Sov typ till halv elva, och sen åt jag frukost. Efter det spenderade jag nästan varenda minut av dagen fram till klockan fyra framför datorn och TV:n. Lite senare kom Robert och Ida hit på middag, så då kom jag ifrån rummet en stund iallafall. Men sen dom åkte har jag suttit här igen. Usch vad arg jag blir på mig själv sånahär dagar. Ibland undrar jag nästan om jag ens har något liv, eller om det bara beror på att jag hatar söndagar så mycket att jag degar bort dom?


Jag för en liten stund sen. Osminkad, inte fixat håret och sitter i en ful rosa sovtröja. Fyyy.

Borta?!

Såg förresten att alla mina gamla blogginlägg var borta. När fasen försvann dom? Har jag tagit bort dom?
Haha antar att jag har det, har väl bara glömt bort det.


UPDATE: Oj, nu var dom tillbaka igen! Haha, fattar inte vad som händer.

Hallå dääääääääär!

Dags för detta halvårets blogginlägg, eller vad säger ni? Haha fyfan va kass jag är.
Idag är det iallafall söndag, det vill säga ingenting-att-göra-dag. Jag hatar söndagar. Det har vart långhelg nu, har vart ledig ända sen i torsdags, och det har verkligen inte varit fel. Dock har jag inte gjort mycket alls. I torsdags började jag med mitt "vedkastarjobb", och gjorde ungefär hälften av det jag skulle, och sen var det träning. Fast jag kunde inte vara med på hela, eftersom att mitt ben inte är riktigt bra än efter att jag sträckte mig i onsdags.
På fredagen gjorde jag årets förstagräsklippning hos farmor och farfar! Och sen fortsatte jag med vedkastningen. Efter en stund ringde Joel och sa att vi var bjudna på middag hos Mats, så då gick jag dit.
På kvällen var det tänkt att det skulle vara lite kalas hos Annika, så jag gick dit. Men alla var ju så jävla tråkiga och bestämde att dom skulle upp och jobba på lördag morgon, så dom kunde inte komma. Så det blev rätt misslyckat, så jag åkte hem vid halv tio.
På lördagen åkte jag till Torp och slösade bort lite pengar. Okej, jag slösade inte precis, det jag köpte var faktiskt välbehövligt. Ett par ljusblåa jeans, en tröja, 2 T-shirtar och lite parfym blev det.
Senare på kvällen blev det tacos. MUMS! Och sen slöade jag bort hela kvällen. Duktigt Sanna, DUUUKTIGT!
Idag har jag iallafall inte gjort ett skit. Och jag vet inte vad jag ska göra heller. Kan hända att Johanna & Robert & co kommer hit på middag senare idag, men jag vet inte. Det är väl lika bra att jag hittar på nåt bra att göra iallafall, annars lär jag väl få ångest över att jag bara slösar bort mina dagar på ingenting.
Där fick ni en liten uppdatering från mig iallafall, och njut nu av den, för man vet aldrig hur länge det dröjer innan nästa kommer! Puss!


säääänna!


RSS 2.0