Bilder

Lite bilder från Charlotte och Gabbes 17-årsfest!















Packar

Kalaset hos Charlotte igår var jätteroligt, trots att det inte blev riktigt som jag hade tänkt mig. Och det gick fint att gå upp 6 imorse, var inte trött alls under hela jobbdagen, utan allt gick bra. Sen åkte jag till Näset för att fira Julia och Moa som fyller 4 och 2 år! Och då kom tröttheten. Orkade knappt hålla ögonen öppna.
Nu ikväll har jag inte gjort särskilt mycket, tänkte packa egentligen men det sket sig ju. Ska upp om 5 timmar också, så lär inte bli så mycket sömn inatt heller. Och snart, snart snaaaaart börjar Dana Cup. Invigningen är om bara 19 timmar. Wohoooo!
Blir ingen uppdatering förrän på lördag eller söndag, men då blir det antagligen en hel del. Ha det fint tills dess! :*
Lägger upp några bilder från igår också, i ett annat inlägg. PUSS PUSS PUSS!


Jobb, nu kalas!

Jobbat hela dagen idag, usch och fy. Sen åkte jag till Munkeland för att köpa godis, men så hade den jävla affären självklart stängt för 10 minuter sen. Just som jag stod och var som argast för att dom skulle stänga så tidigt just idag, så kommer Jocke. Stannar och pratar en stund, och sen åkte vi till Ica i Munkedal istället, där Andreas och Härle var. Sen åkte dom iväg, och jag började åka hemåt, men var tvungen att stanna och prata i telefon, och då kom Jocke från andra hållet igen haha, så stannade och pratade en stund till. Sen full fart hem och göra sig iordning inför kalaset hos Charlotte idag. Så nu sitter jag och väntar på att Pöl och Jocke ska komma och hämta mig, haha. Imorn är det jobb igen, puss!

FU

Trött på dig och ditt jävla skitsnack.

Ehe

Kass uppdatering, javisst. Men har inte orkat. Alldeles efter mitt senaste inlägg tog jag en tur ut till Hedekas och var lite med Bella Viktor Stefan och Sandblom. Trevligt trevligt!
& igår gjorde jag i princip ingenting. Bara slöade. Sen var det träning, och det var riktigt roligt faktiskt. Sen blev det ännu en tur till Hedekas, med ungefär samma folk fast minus Bella och Sandblom och plus Markus och Charlotte. Ännu en gång trevligt.
Idag har jag inga planer än så länge, så får se lite vad som händer. Nu är det förresten bara 3 dagar kvar till Dana! WHOHO! :D


Munkedal

Gick riktigt bra att jobba igår faktiskt! Blev klar i god tid och hann med annat när jag var färdig med baguetterna. Efter jobbet åkte jag till Frida, och vi gick till Munkedal. Och vi gick kors och tvärs överallt, så det blev en riktig långpromenad. Och den hade blivit ännu längre om vi inte kom på att klockan var mycket och Frida behövde äta p.g.a sin diabetes. Så då var det bara att börja knalla hemåt, vilket tog en timme till. På kvällen satt vi och upplevde våra tuffaste år igen, dvs då när vi var typ 5. Hur jävla roligt som helst, och massor av kärlek till Moraträsk<333 haha.
Idag gjorde vi inte så mycket, för Frida skulle med en buss vid 10, så då åkte jag till Munkedal för att ta ut lite danska pengar inför Dana. Och utanför banken stod min andra vän Frida, från Dingle, och sålde jordgubbar. Så det började med att jag stannade och pratade lite med henne, och helt plötsligt hade jag varit där i över 3 timmar. Men tror hon var glad över lite sällskap iallafall.
Nu har jag precis kommit in efter en spontan långpromenad, och håller nu på att packa lite smått inför Dana. LÄÄÄNGTAR!
Slänger upp en del charmiga gamla bilder på mig & den "första Fridan" eller vad man nu ska säga. Puss!


















DON'T WORRY, BE HAPPY

Joooobbat idag, och gick väl nästan åt helvete kan man säga. Ingen bra dag alls.
Åkte hem och somnade på datorn, och vaknade precis i tid för att åka på träning. Riktigt gött att träna idag faktiskt! Har nog änna saknat fotbollen lite ändå, även fast det inte känts så... Fick med mig en massa grejer hem också. 2 matchställ + en Svarteborgs-Tshirt att ha med till Dana på måndag. Shit, tänk att vi faktiskt är där om en vecka? Grymt!
Imorgon blir det jobb igen, och sen åker jag till Frida och sover där. Seeee yaaa!



Uddevalla

Bilder från igår:






















Viktor

Nu är jag hemma igen efter några timmar hos Viktor. Trevligt trevligt! :)
Imorn blir det jobb igen! Fy... Men slutar ju iallafall vid två, så det är rätt okej ändå. Efter det blir det träning!
Nu ska jag försöka sova. Men först slänger jag upp några bilder från gårdagen! Pusssssssss


YOU'RE ALL I WANT, ALL I NEED, YOU'RE EVERYTHING

SÖÖÖNDAG! Usch för såna.
Har sovit alldeles för lite i natt. Blev helt sjukt igår, för jag gick och la mig vid typ 12, och ändå var jag vaken till halv 5. Och vad gjorde jag under dom timmarna? INGENTING! Var bara sådär äckligt pigg.
Idag har vi iallafall åkt en sväng till Robert och Ida på kaffe, och nu väntar jag bara på att Viktor ska vakna och höra av sig o se om vi kan göra nåt idag.
Hinner jag lägger jag upp bilder från gårdagen om en stund, annars ikväll! Pusssssssssss


Tåååårta igår

-

Sova?

17/7

Nyss hemkommen efter en trevlig dag i Uddevalla!
Vi har käkat tårta och tacos, suttit och tjötat, tagit kort, sjungit och vart ute på promenad. Haha, jag, Linda, Jonta och Rasmus hittade en skylt till Strandpromenaden och tänkte gå en sväng där, men det var då inte mycket till strand där! Snarare djungel. Heeeeelt värdelöst, haha! Men men, det blev väl rätt roligt ändå.
Ikväll händer det inte särskilt mycket vad jag vet, så blir väl till att sova om en stund. Imorgon kommer bilderna upp! Puss&Kram!


Friday I'm in love

Gårdagen var bra. Orkade till slut gå ut och klippa gräs för första gången på alldeles för länge.
Sen vare mest latande en lång stund, och på kvällen åkte jag till Viktor. Inte fel alls :) Vi tog oss en sväng bort till Tempo för att köpa grillkol, men träffade på massa av hans kompisar där så vi blev kvar en stund. Sen åkte vi tillbaka och grillade med Sandra och Kristoffer, och trots Sandras brända kött och misslyckade potatissallad så blev det faktiskt riktigt gott! Sen spelade vi lite poker, och det gick väl sådär, haha. Men kul iallafall!
Idag ska jag till Uddevalla och träffa Ronja och René som fyller år imorgon. Anna, Linda, Rasmus, Sandblom och Marran ska också dit. Har knappt träffat tjejerna alls i sommar, så ska väl bli kul att träffa dom igen.
Kan nog bli en del bilder kan jag tänka mig, som kommer upp ikväll eller imorgon isåfall!

Sunny weather

Fint väder idag. Blåsigt bara.
Får se lite vad jag hittar på under dagen innan det bär av till Munkedal. Till att börja med ska jag iallafall ut och klippa gräs. Typ nu. Ha't gööött!






Charmigar än så här blir det väl knappast?!

Hei Reidar

Jobbat hela dagen idag. Rätt kul idag faktiskt, förutom att det var lite stressigt en stund.
Förövrigt har jag inte gjort ett skit idag.
Imorgon ska jag ner till farmor&farfar och klippa gräs, och senare på dagen ska jag förhoppningsvis åka till Viktor en sväng :) Nu sova. Godnatt!

Morgonpigg?

Vaknade av nån konstig anledning redan vid 8 idag, och var jättepigg. Fattar inte varför! Brukar alltid vara så trött på morgonen ju... Men men, det är väl bara positivt antar jag.
Idag blir det iallafall jobb! Inte kul alls. Men det blir väl roligare när lönen kommer antar jag.
Ha en fin dag, puss!


Blä

Blir förresten helt pissed-off av att texten hela tiden ska bli så stor i varenda jävla inlägg.

Måndag + Tisdag + Onsdag

Dålig uppdatering här dom senaste dagarna. Illa!
I måndags tog jag det iallafall rätt lugnt. René och Marran kom hit en stund, och vi var ute och gick och så. Sen åkte vi till Sannesjön med Sandblom en sväng. Sen vare bara att åka hem och lata sig igen. Blev förresten riktigt äckligt väder på kvällen! Har nog aldrig vart med om så mycket åska och blixtar förut. Och en massa regn på det. Fyyyyy! Var tvungen att springa ut en sväng och ställa in moppen också, och jag var skiträdd :(
På tisdagen jobbade jag, och hade baguette-passet! Dvs att jag slutade 2! Underbart! Efter jobbet åkte jag till Viktor en stund. Göörskoj! Sen hem och sova.
Idag har jag jobbat hela dagen. Slutade vid 6, och på vägen hem stannade jag till vid Lersjön nån timme, för Emil, Fredrik och Pontus var där. Hade egentligen tänkt klippa gräs hos farmor&farfar idag (har skjutit upp det sen i söndags nu) men det blev inte så. Orkar bara inte. Gör det på fredag istället, haha.
Nu ska jag göra nåt vettigt istället! Puss&kram!


Gammal bild, haha.


Another day

Godmorgon!
Idag har jag ingen aning om vad jag ska hitta på. Eller jo, egentligen har jag massa aningar. Det är ju nämligen min enda lediga dag på ganska många dagar. Och det är flera stycken som har velat ses, men jag vet inte hur jag gör. Får se. Nu ska jag iallafall duscha! Och sen ska jag försöka pallra mig ut och tvätta moppen också.
Ha en bra dag! Puss


CHAMPIONS


AWESOME!



VM-guld för Spanien!

Har jobbat hela dagen, och det har verkligen varit ett helvete. En av dom värsta dagarna hittills på jobbet.
Sen åkte jag iallafall direkt till Fredrik och tittade på VM-finalen. GISSA om jag blev glad över att Spanien vann?! Helt UNDERBART ju! Är så glad så glad så glad så glaaaaaad just nu. För det. Och för en del annat också. Hihi.
Imorgon har jag äntligen en ledig dag iallafall! Ska bli riktigt skönt.
Nu ska jag sova, puss!



Nårra vecker sän

JOBB + HÄLLEVADSHOLM + JOBB + BJÖRN

Blev jobb igår, och sen åka till Hällevadsholm. Hade jätteroligt! Dumt bara att jag nästan inte fick sovit nåt, men det gick bra ändå. Sen jobb idag med, men det var rätt lugnt så det gick allt bra. Och Lasse Stefanz var där! Jävla ballt säger jag bara.
Sen drog jag hem och gjorde iordning mig lite, sen körde Stefan mig och Elin till Munkedal. Först satt vi vid älven och pratade lite, och sen satte vi oss på ett staket för att vänta på några av dom andra. Efter en stund kom Jocke och Pöl och hämtade oss, och så gick vi in. Jävligt roligt var det. Roligaste på länge. Tror tillochmed att detta slår Streaplers i Kåtebol! Så jävla roligt var det! Träffade på en massa folk jag inte träffat på länge, och en hel del nytt och trevligt folk också. Inte dumt alls. Och så var ju Björn Rosenström där och spelade en stund också. Sen kom mamma och pappa och hämtade mig, och nu sitter jag här... Vill tillbaka till Mdal :( Men men, finns inte mycket att göra åt det. Ska försöka låta bli att vara sur över att det är slut, och istället vara glad för att det var hur kul som helst så länge det varade!
Nu ska jag sova, för imorgon blir det jobb igen. Godnatt!

Fyfan

Jobbade ju igår ja. Inte roligt alls. Men dom sista timmarna gick iallafall rätt fort! Alltid mycket skönare att jobba på kvällarna.
Idag blir det iallafall samma som igår. Jobbar samma tid, och skulle tro att det är ungefär samma saker att göra som gäller. Efter jobbet ikväll åker jag troligtvis till Hällevadsholm och sover där med laget. Har ju inte tid egentligen eftersom jag jobbar imorn med, men lite får man väl offra sig. Åker direkt därifrån till jobbet imorgon, så vänta er ingen uppdatering förrän (tidigast) imorn kväll.







Bilder från förra årets övernattning där... Crazy tävlingar och mys med grill&sång.

THE PAIN YOU FEEL, THAT'S LIFE

Snart dags att åka till jobbet. Orkar inte. Vill inte. Men måste.

SPANIEN I VM-FINAL!!!!!!!!!!!!!!

Fredrik och Emil åkte nyss hem efter att ha varit här och kollat på semifinalen mellan Spanien och Tyskland. OCH SPANIEN VANN!!!! Fy farao vad glad jag är just nu! Så in i helvetes jävla tokglad! Nu väntar jag bara på finalen mellan Spanien och Holland, tror det kan bli en riktigt rolig match! Men innan dess får vi ju hålla tummarna för Uruguay när dom möter Tyskland i bronsmatchen :-)
Nu ska jag se på One Tree Hill, sen sova, och imorn blir det jobb. Talas!



För några dagar sen i HIF-tröjan som jag blev helt kär i under fotbollsskolan!

SOOOOL!

Underbart väder idag! Riktigt soligt, men sådär lagom blåsigt så att det svalkar lite. Kan nästan inte bli bättre!
Har iallafall suttit ute och solat en stund för att få lite färg igen, för har tyvärr förlorat typ 70% av den färg jag hade. Men men.
Nu ska jag ner och göra ett röj i farmors trädgård igen. Ciao!

FOTBOLL

Har varit så duktig att jag varit ute och klippt gräs idag! Inte dåligt får jag säga!
Sen åkte jag och Emil till Fredrik och spelade lite fotboll, och sen gick vi in och tittade på Holland - Uruguay, och jag tror väl inte att nån blev särskilt förvånad över resultatet eller?! Men jag måste säga att det har varit sjukt roligt om ett lag som Uruguay hade gått till final! Men men.. jag bryr mig egentligen inte så mycket så det spelar ingen roll. Men imorn, då jäklar! Då är det ju Spanien som spelar! Och jag är rätt säker på att dom kommer förlora mot tyskarna, men fy vad jag hoppas på att dom kommer till final! Och som vanligt; Att David Villa får göra mål. Helst flera stycken. Men men, jag antar att det kommer bli nästintill omöjligt.
Nu ska jag iallafall titta på ett avsnitt av One Tree Hill så jag kan fortsätta dregla över Chad Michael Murray. Talas! Godnatt ♥ 



Charmigt? Aa, fast ne.

CHAD MICHAEL MURRAY

Har hittat min framtida man! Haha.
SO FUCKIN' FREAKIN' HOT!


Ähh

Fy, tror att jag har feber eller något. Vaknade upp alldeles genomsvettig imorse.
Får försöka pallra mig ut och klippa gräs iallafall. Talas!

RUN LIKE A FOOL

Fy, nu är jag riktigt trött. Har åkt runt överallt hela dagen idag känns det som. Först åkte vi till Dingle, för Joel skulle till tandläkarn. Sen vidare till Munkedal, för då skulle han till banken. Sen till Uddevalla och köpa fotbollsskor, sen till Trollhättan och hämta delar till moppen på Bike, sen till McDonalds, och sen till Torp. Fick köpt ett par skor, ett par shorts och ett par örhängen.
Så har med andra ord åkt runt som en dåre idag. Har inga planer för imorgon, så får se vad jag ska hitta på. Puss!


QUE VIVA ESPAÑA!

Såg nyss på gårdagens match mellan Spanien och Paraguay. Visste redan slutresultatet, för det tog jag reda på igår, men kunde inte låta bli att titta på den i efterhand ändå. Är sjukt glad att Spanien vann, och sjukt glad över att Villa gjorde mål. Lite grinig på hans löjliga filmning bara, men bäst är han ändå.
Men nu har dom antagligen bara en match kvar i VM. För jag tror nämligen inte att dom kommer klara av att vinna mot Tyskland. Dom kommer inte ta sig till final. Det är jag till 90% säker på. Men hoppas gör jag verkligen!


"Ooh baby I love your way"

Kalas väl?

Fick gå upp 7 imorse, för skulle jobba vid 8. Usch säger jag bara. Och det var verkligen hur varmt som helst i köket, så trodde att vi skulle svettas ihjäl. Efter 6 timmar åkte jag iallafall till Hedekas och åt grilltallrik och tittade på fotboll. Efter matchen satt vi och gjorde ungefär ingenting en stund, satt och pratade och hade trevligt bara. Sen åkte jag hem en sväng och duschade och bytte kläder, för att sedan åka ut igen! Sen var det kalas hela kvällen. Satt i tältet en stund och tjötade bara, och blev lite fotboll också. Sen drog vi bort till Bygdegårn och gick in där istället! Lite dans blev det också. Trevligt trevligt.
Imorgon är det dags för jobb igen, men börjar inte förrän klockan ett, så får låååång sovmorgon! Det gillar vi.
Nu ska jag se på film och sova (som vanligt)! GODNATT!


FRIDAY ISN'T JUST FRIDAY

Nu är veckans bästa dag slut. Inte bra. Men har ju fortfarande lördagen kvar, så ska väl inte klaga :)
Idag var det iallafall fotbollsskoleledare som gällde igen. Kul idag med! Fast riktigt jäkla varmt, och ingen vind eller nåt, så trodde jag skulle svettas ihjäl. Efteråt åkte jag iallafall hem till Elin en sväng och hämta kläder till henne, och sen hem till mig en sväng, och tillslut till Sannesjön. Underbart varmt i vattnet! Badade lite, och sen åkte Elin hem. Så satt och pratade en stund (en lång stund) med Micke, Viktor, Stefan, Emil och Chrille. Trevligt trevligt! Blev kvar där i rätt många timmar, och sen åkte jag hem och bytte kläder, för att sen fara ut till Hedekas igen. Var lite kalas där, så hade allt rätt roligt. Men så ska jag ju upp klockan 6 imorgon och jobba, så mor & far tyckte jag skulle komma hem och sova. Och hem kom jag, men sova? Nej fan.
Nu blir det duschen och sen film eller nåt. Puss!




HÅR










Japp, så blev det.
Helkassa bilder, men orkade inte ta några med kameran, så fick bli med webcamen. Man ser ju ungefär iallafall!

Fick bråttom

Förra inlägget blev inte riktigt som det skulle. Dels så blev det alldeles för långt, och dels så fick jag bråttom iväg så hann aldrig riktigt avsluta det som jag hade tänkt. Men skitsamma. Åkte iallafall upp till Sannesjön någon timme med Sebbe och Viktor. Trevligt trevligt.
Sen satt jag och hade en låååång diskussion om all möjlig skit med pappa och Joel. Kan man inte köra moped med joystick? Bor vi verkligen nånstans? Vem bor på rätt sida om skorstenen? Är badrummet därnere logiskt sett ett utedass? Säger man 'socker' eller 'såcker'? Är dom som bor på andra sidan Örekilsälven invandrare?
Haha, sjukt.
Imorgon är det dags för fotbollsskola igen! Hoppas på fint väder.
Slänger upp ett par bilder på nya håret om ett par minuter också. Tills dess; HA DE GÖTT!

FOTBOLLSSKOLA!

Idag var det till att gå upp tidigt! Halv 9 skulle vi vara ute vid klubbhuset, så jag fick gå upp strax efter 7. Usch.
Men det var faktiskt värt det, för dagen har varit jätterolig, trots vissa missöden.
Började med att sitta och ta emot alla ungar och ge dom bollar, vattenflaskor och T-shirtar.
Sen hade jag, Elin och Jennifer ett pass med dom allra minsta barnen. Inte lätt precis! Dom var väl runt 7 år och lyssnade på ungefär 20% av det man sa.
Sen var det mat, och efter maten blev det lite vattenkrig mellan oss ledare. Sorligt nog så råkade vi ta vatten med något slags pulver eller något i, och det var kladdigt som attan. Så Per blev alldeles klibbig på ryggen och mitt hår blev jätteäckligt, haha :( Sen var det iallafall dags för 2 pass till, och sen mat igen. Då gick min ena sko sönder. Vet inte hur det hände, helt plötsligt lossna bara halva sulan med dobbar och allt. Så fick limma ihop den igen när jag kom hem, hoppas bara att det håller imorgon åtminstone, så får jag väl köpa nya innan Dana Cup.
Efter maten var det iallafall bara ett pass kvar, och när det var slut och jag skulle komma därifrån blev jag plötsligt väldigt blöt, och när jag vänder mig om så står Elin och Jennifer där med en tom hink som tidigare var fylld med vatten. Haha, usch vad blöt jag blev.
Efter fotbollsskolan gick vi upp och åt glass, och sen skulle Elin och Jennifer iväg så jag satt och pratade med Micke Simon Marklund Rasmus och Jesper en stund, och sen åkte jag hem.
Men oj, ska visst iväg nu. Skriver mer ikväll, puss!


RSS 2.0