12 December!

Hej!
Haha, oj, ja det blev ju ungefär som förväntat med det jag skrev sist... ska nog sluta kommentera i varenda inlägg hela tiden att jag inte har skrivit på länge och blablabla, för ingen bryr sig ändå och gör nån det så har alla nog redan fattat. Haha!
Idag har det vart skola hela dagen, och jag kan väl inte precis påstå att det var den roligaste skoldagen nånsin. Fast långt ifrån tråkigaste också förstås! Blev skridskor på idrotten (som igår), och det gick faktiskt ganska bra. Jag åkte skridskor för första gången på ungefär 5 år igår, och ja, det gick ju sådär... Kan inte säga att det gick bra idag heller, men åtminstone bättre!
Efter skolan drog jag raka vägen hem och åt, och sen har jag fastnat här... Funderar nu på om jag kanske borde gå och duscha, eller om jag ska börja med min musikuppsats. Blir nog duschen, hehe.
Ha en fin kväll, så får vi väl se när nästa inlägg kommer! Kanske om ett par timmar, kanske om ett par månader. Haha! Puss.




Bilden tagen med webcamen, därav den dåliga kvalitén..

2010!

OJ OJ OJ VAD DUKTIG JAG ÄR PÅ ATT BLOGGA!
Haha, not. Aja, det är lika bra att alla vänjer sig, för jag kommer nog aldrig bli en såndär som skriver 4-5 inlägg om dagen varje dag. Jag bloggar när jag har lust, och den lusten kommer inte med jämna mellanrum precis..
Jaja, iallafall så är det ju ett helt nytt år nu (om någon nu skulle missat det). Det firades igårkväll, hos Elin med lite trevligt folk. Det var jätteroligt verkligen, även om det kanske skulle vart ännu roligare med lite fler folk. Men som sagt så var det jätteroligt ändå. Synd bara att jag ALLTID måste hem så jävla tidigt för mina föräldrar! Hade vart roligt om jag hade kunnat stanna till 3-4 istället för 1..... Längtar såååå tills jag får moped och kan köra vart jag vill och när jag vill!
Kanske lägger upp lite bilder från 2009, och från nyår, om jag får lust sen. Men det vet man ju aldrig haha ;)
Hoppas iallafall att alla får ett bra 2010! Kraaam! <3

RSS 2.0