Jävla ogräs

Har suttit och försökt få ordning på farmors land i flera timmar. Fyfan för ogräs säger jag bara! Usch och fy och blä. Och brände mig på ryggen gjorde jag också. Fy.
Efter några timmar tröttnade jag iallafall, och la mig och solade istället. Mycket härligare!
Åker kanske en kort sväng till Linda sen, men får se. Färga håret har iallafall mor min lovat mig att göra idag. Har gått runt och velat fram och tillbaka hur länge som helst nu, utan att kunan bestämma mig för om jag ska färga eller inte. Men nu jävlar! Svart ska det bli. Inte den roligaste färgen att färga till på sommaren egentligen kanske, men jag passar inte i ljust och vill prova något nytt!
Visar resultat senare. PUUUUUUUUUUUUUUUUSS


Färger jag haft:


12-13 år. Min period som "blondin".


13 år och ljusbrunt hår


13 år och mörkbrunt hår


14 år och brunt hår


14 år och jävligt solblekt hår som blev typ orange


15 år och mörkbrunt hår som var nästan svart


15 år och typ grått hår. KUUUUUL!!! -.-


you're beautiful

Blev en riktigt slapp förmiddag, gjorde knappt nånting. Ingen badning blev det heller.
Sen stekte jag pannkakor, och efter maten blev det mer livat.
Först blev det full fart upp till Sannesjön och bada någon timme med Viktor och Sebbe, och sen full fart till Hedekas och sitta på fotbollsskolemöte. Sen full fart upp till höla och titta på fotboll med Emil och Fik. Sen full fart hem i regnet.
Matchen gick iallafall superbra! Spanien spelade riktigt bra för första gången hittills i detta VM, och vann med 1-0. Självklart var det min älskling Villa som gjorde målet också, så bättre kan det ju nästan inte bli. Nu väntar kvartsfinal mot Paraguay (tror jag?!). Får hoppas det går minst lika bra då.
Nu ska jag sova, och imorgon har jag ingen aning om vad jag ska hitta på.
Godnatt!



Dagens Sanna. Himla tjusiga bilder väl?!

USE YOUR TIME, IT WILL NEVER COME BACK

Lång sovmorgon idag. Gillas!
Idag är det lite mulet ute, men ändå riktigt varmt. Ser ut att bli en tur till Sannesjön idag med, fast med Markus, Gabbe och Charlotte idag.
Och ikväll är det möte inför fotbollsskolan!
Ha en fin dag, puss!


UPDATE: Ser inte ut att bli något bad med dom ändå förresten. Kanske åker dit en sväng lite senare med Sebbe och Viktor istället. Får se!


Underbart väder

Åh vad jag älskar sommaren. Har verkligen varit helt underbart väder idag.
Satt och sola någon timme på förmiddagen, och sen åkte jag till Sannesjön och var med Fredrik. Sen åkte han hem, o då var jag med Sebbe och Viktor istället. Kastade stenar och prata strunt. Efter en stund kom det en jävla massa folk, så blev rätt livat där en stund. Fick träffat Linda också, för första gången på flera veckor!
Efter nån timme åkte alla hem igen, och det var bara jag o Viktor o Sebbe kvar igen. Satt ute på bryggan och tjötade en stund, o sen bar det av hem.
Trevlig dag iallafall! Får hoppas på lika fint väder imorgon. Puss!


ULLARED

Sitter här och tar igen mig efter dagen. Fy sjutton säger jag bara. Har suttit på motorcykeln i sammanlagt typ 8 timmar idag. 8 hemska timmar. Men jag fick ju iallafall gå 3 timmar på Ullared också! :)
Fick köpt en massa grejer, men orkar verkligen inte ta kort på allt nu när jag har lagt in det i garderoben och så.. Men det blev iallafall 3 linnen, 1 T-shirt, 1 kofta, 1 tjocktröja, 1 par shorts, MASSA MASSA MASSA parfym, smink & sminkgrejer, 1 väska, lite godis och lite dricka, halsband, örhängen, typ 15 par sockar, 4 trosor och presenter till Ronny & Rene. Fick inte med allt nu, men det mesta tror jag iallafall.
Nu ska jag se på House of Wax och ändå försöka sova, haha. Fy. Imorn ska jag antagligen vara med Fik, och eventuellt Emil & Pontus också. Får se.
Godnatt!


Lördag

Dagen började helt värdelöst. Mådde inte alls bra och hade inget att göra. Fick iallafall pallrat mig ut och klippt gräs och rensat lite i farmors land. Sen kom Robert och Ida hit på middag, och sen hade jag inget att göra igen. Åkte och badade en sväng med Erik, och sen åkte jag upp till Kasebo för att grilla med Fredrik, Emil och Pontus. Vi var där en stund, men till slut tröttnade vi på alla jävla knott som var där. Så åkte vi till Fredrik istället och spelade lite fotboll. Men tillslut blev det för mycket knott även där, så vi gick in och tittade på VM istället. Haha, JA vi tycker om fotboll. I alla former. Haha.
Kom hem strax efter 11 och åt lite, och sen hamnade jag här. Ska sova snart, för imorgon ska jag upp klockan 8. Fy.
Godnatt!



Tidigare idag. Trött och sleten efter gårdagen.

NÄR LIVET ÄR SOM BÄST

Vet inte riktigt hur jag ska sammanfatta gårdagen på ett bra sätt. Kan inte skriva ner allt som hände, för då skulle inte inlägget bli klart idag. Och jag kan inte lägga upp alla bilder heller, för jag har nästan 400 st. Marklund och Matilda lånade den och tog en massa kort, så jag har en hel del nu, haha...
Får väl helt enkelt nöja mig med att säga att detta var den bästa och roligaste midsommaren hittills i mitt liv! Det var rätt mycket folk, bra musik, härligt väder och grym stämning. Underbart helt enkelt.
Började med att mest sitta och tjöta och ta det lugnt, och sen blev det mer och mer livat hela tiden fram till typ 11, då började det lugna sig litegrann. Då gick jag och Viktor och mötte Fredrik och Pontus som hade gått ända från Hedekas, så hämtade vi dom och gick tillbaka. Åkte hem vid 1 ungefär, och somna nästan direkt.
Kvällen innehöll förövrigt fotboll, dans, kramar, fylla och sång. Härligt!
Lägger upp så många bilder jag orkar, men det går så segt att ladda upp här så det blir väl inte jättemånga men...
Hoppas att alla andra hade en lika trevlig midsommar som jag!

UPDATE: Haha okej, det blev visst rätt många ändå! :P































MIDSOMMARAFTON

Fredag idag. Men inte vilken fredag som helst! Midsommarafton ju! Det innebär färskpotäter, sill (usch), jordgubbar, blommor och partyyy!
Gick upp kvart i 6 imorse och åkte ut till Fisketorp för att passa Julia & Moa en stund. Vid 11-12 nån gång kom mamma och tog över, haha.
Så jag åkte hem, och sen dess har jag mest slappat. Ska snart börja göra i ordning mig inför kvällen, som ska spenderas i Restad. Tror det blir superkul! Är inte jättetaggad egentligen, men det ska nog bli bättre när jag bara får kommit dit ;)
Imorgon kommer förhoppningsvis Mellgrens hit en sväng istället för idag, för dom ville komma när jag och Joel var hemma.
& på söndag Ullared!
Så har egentligen bara ett ord för denhär helgen: GÖÖÖÖD!
Ha en trevlig midsommar allihop! Lägger nog in en massa bilder te morran!
Puss ♥


Slänger upp några charmiga bilder från igår också... haha





Fotboll

Hela dagen igår kändes helt värdelös, och när klockan blev 4 klarade jag inte av att inte göra nånting längre, så tog med mig Emil och åkte ner till höla och var med Fredrik. I princip hela kvällen spenderades med fotboll på ett eller annat sätt. Först var vi ute och spelade lite, sen gick vi in och tittade på VM, sen spelade vi fifa och prata strunt, och till sist gick vi ut och spelade lite till. Men efter en stund fick vi nog av alla jävla knott, så vi åkte hem. Trevlig kväll blev det iallafall! Kommer kanske upp nån liten bild senare.


TRÅKIGT TRÅKIGT TRÅKIGT TRÅKIGT TRÅKIGT!

SÅHÄÄÄÄR KUL HAR JAG IDAG!! :D:D:D:D:D
fast ne -.-


Namn: Sanna
Ålder:
15 år
Ursprung: Sverige?
Nämn något som gjorde dig glad igår:
Solen
Vad gjorde du kl 08 imorse:
Sööööv
Vad gjorde du för 15 min sedan:
Såg på film
Det sista du sa högt:
Haaj
Det senaste någon sa till dig:
Hejdå
Vad har du druckit idag: Inget
Vad var det senaste du åt: Flingor
Vad var det senaste du köpte:
bensin
Vad är det för färg på din ytterdörr:
brun typ?
Vad är det för väder hos dig nu:
Mulet -.-
Godaste glassmaken:
Magnum mandel!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Sover du tungt:
ibland
Drömmer du mardrömmar:
sällan
Trivs du med ditt jobb:
ja!
Favoritklädsel:
shorts & t-shirt
Vad ser du om du tittar till höger:
en vägg
Vad gör dig glad just nu:
att det är fredag imorgon
Vad ska du göra härnäst:
gå ut
Höger eller vänster:
höger
Humör just nu: uttråkad
Hur många kuddar sover du med:
2 eller 3
Morgon eller nattmänniska:
kväll?
Vad är viktigast för dig:
dom som står mig närmast
Är du kittlig: ehh... ja :$
Snarkar du:
tror inte det?
Stjärntecken:
vattuman
Stökigt eller välstädat:
lagom städat


HELKASST

Hate days like this.

I LOVE SHOPPING

Tagit lite bilder på det jag köpt dom gångerna jag varit på torp senaste veckan!



Tunikor från Vero Moda



Sjalar från H&M


Sjal från Vero Moda


Tröja från BikBok (Köpte en till likadan fast ljusgrå, men glömde ta kort på den)


Halsband, Örhängen, Mascaror, Bodylotion & trosor från H&M
Christina Aguilera-parfym från Harriets


Hårspänne från H&M



Balsam, Schampoo och hårinpackningar. (Likadana som man får med när man köper hårfärg)


Tror att det var allt :) Köpte ju ett par skor också, men jag fick jätteont i fötterna när jag inte hade några sockar, så jag lämnade tillbaka dom igår.

Tänker aldrig mer äta jordgubbar

Usch usch usch säger jag bara. Gick upp kvart i 7 imorse, och åkte och hämtade René, och så åkte vi till Svarteborg för att plocka lite jordgubbar. Det var inte riktigt så jobbigt och tråkigt som jag trodde att det skulle vara, men det var ju inte det roligaste jag gjort i mitt liv precis. Det sjukaste av allt var dom galna polackerna. Verkligen helt crazy! Dom sprang runt som galningar och plockade som om det hängde på liv eller död, trängde sig före i köer och sen sprang dom så fort dom kunde tillbaka till sin rad. Har aldrig sett så många folk bete sig så galet förut. Haha, men det var kul att titta på iallafall. Vi plockade sammanlagt 115 liter, sen satte vi oss längst bort från alla och åt upp varsin liter typ, haha. Sen åkte vi hem igen.
Satte mig och solade en stund, och sen gick jag ner till farmors rabatt och fortsatte rensa lite. Inte roligt precis, men det är gött att se att man kommer nånvart iallafall.
Nu har jag knappt gjort nåt alls på några timmar. Och har ingen aning om vad jag ska göra imorn. Får hoppas det händer nåt kul.
Lägger nog in lite bilder sen på det jag köpte på torp igår och förra veckan också förresten!
Puss!


Galen i sjalen?

Shu!
Gjorde knappt nånting på hela förmiddagen, så man kan väl säga att jag degade bort den helt.
Vid 4 kom mamma hem, och då åkte vi till Torp. Skulle egentligen bara byta ett par skor, men slutade med att jag också köpte ett linne, 3 sjalar (oj, jag som nästan aldrig använder sjalar ens?), hårspännen och hårinpackning. Galet. Sen åkte vi till Skredsvik och hälsade på morfar som fått komma hem nu! Åt lite jordgubbar också =)
På tal om jordgubbar så ska jag och René åka till Svarteborg tidigt imorgon och plocka massa jordgubbar. Jag har ingen som helst lust egentligen, men man får väl ge det en chans iallafall.
Nu blir det film och sen sova. Godnatt!


Jordgubbar måste vara något av det godaste som finns! Eller?

Moa!

Sov till 11 idag, gött som tusan!
Gick upp och åt frukost, och sen gick jag ner till farmor & farfar och klippte gräs. Sen åkte jag till Moa, och så var vi där en stund, innan vi åkte ut till Hedekas och käkade lite glass. Sen åkte vi en runda med moppen, och stannade till en stund hos mig. Sen åkte vi ut till Hedekas igen och tittade på fotbollsträning, och sen åkte jag och lämnade av Moa hos henne och åkte till Stefan för att titta på fotboll. Riktigt roligt! Moa kom dit en kort sväng också. Riktigt härligt att Spanien vann mot Honduras med 2-0, och ännu bättre att det var bästaste David Villa som gjorde målen! Tråkigt bara att han missade en straff :( Men han är fortfarande den bäste ändå!
Nu ska jag se på film och sova, och imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Trodde att det var jordgubbsplockning som gällde, men ser inte riktigt så ut nu... Men vi får se. Godnatt! ♥

I KNOW IT'S WRONG BUT IT FEELS SO RIGHT

Så fel fel fel fel fel fel fel fel fel fel.
Men jag kan inte hjälpa det, can't control it.

Älska sommarn! ♥

Har inte varit riktigt lika stressigt idag, var inte riktigt lika mycket att göra idag. Men blev till att stå en del i disken för min del, så var väl inge vidare ändå. Har fått ont i armen av allt jag har lyft också.
Haha, så äckligt jävla duktig var jag också. När jag nästan var hemma kom jag på att jag hade glömt skriva i boken och pärmen innan jag åkte från jobbet. Och gör jag inte det så får jag ingen lön. Och det vill jag ju ha!
Fick iallafall ringt dit och bett någon i restaurangpersonalen fylla i det åt mig.
Nu har jag nyss käkat en massa mat, och sitter nu och tar igen mig lite. Imorgon ska jag antagligen vara med Moa! Vi har umgåtts så otroligt lite den senaste tiden, knappt nåt alls förutom i onsdags.. Jag är så jävla dålig på att höra av mig och ordna grejer. Men nu är det ju för fasen sommarlov så nu har vi ju hur mycket tid som helst på oss att umgås! :) O det gäller ju såklart alla andra också, har ju t.ex äntligen varit med Frances igen nu, och var och hälsade på Matilda för ett tag sen, och så ska jag förhoppningsvis träffa Sara, Ollie och Elin nån gång snart också!
Puss på det!


MIN FRUUUUUUUUUUUUUUUU! ♥

Jobb

Usch vad stressigt det var att jobba igår. Köket hade en massa beställningar, så det var hur mycket som helst att göra. Men det lugnade ner sig framåt kvällen. Fick jobba över en och en halv timme också, så fick förhoppningsvis in lite extra cash där.
Trodde förresten att mopeden skulle dö på väg hem också, för bensinen var helt slut (trodde jag). Men jag kom faktiskt ända hem! Nu ska jag snart åka ut och tanka, och sen bär det av vidare till Håby där ännu en dags arbete väntar.





Trött

Tog mig en riktigt lång sovmorgon idag. Fattar inte hur jag kunde vara så trött. Men gött var det iallafall!
Igår åkte jag ut till Edina, och var med henne en stund. Sen kom Pöl och Jocke också, så var vi med dom. Eive och hans kompis kom upp en stund också. Satt och tjötade med dom lite på torget, och sen åkte Eive och han andra hem, och Pöl & Jocke åkte till Viktor, så jag och Edina gick hem till henne istället. Var där i någon timme, sen åkte jag hem igen. Blev en trevlig kväll iallafall! Var en massa dryga djur i luften, men "Äh, det är bara knött". Haha!
Nu ska jag snart åka till jobbet och jobba tills ikväll. Är inte alls sugen på't, men är man tvungen så är man. Ha en fin dag, puss!


Tjusig bild från min helg med Frida!

KANON!

Varit med Frances hela dagen igår och idag, och det har varit kanonkul!
Först på morgonen åkte jag till jobbet på ett kort möte. Fick reda på löner och skatter och regler och massa sånt. Sen tog jag bussen till Torp och mötte upp Frances! Så himla roligt att träffa henne igen, var jättelängesen nu ju!
Fick köpt mig ett par tröjor, lite smink och lite smycken. Efter några timmar åkte vi in till stan, och köpte en låda glass haha. Sen satte vi oss på marken ute i solen och åt. Hur gott som helst! Sen kom pappa och hämtade oss, och vi åkte hem. Men åkte ut till Hedekas nästan direkt igen, och tittate på match. Men det var rätt kallt och blåsigt, så vi åkte hem efter en stund.
Resten av kvällen tittade vi på film och åt chips, trevligt som fasen!
Idag sov vi länge länge länge. Åt frukost vi halv 1, och sen chillade vi bara. Gjorde mat, och sen kladdkaka som vi åt på resten av dagen. Satt och tjötade om allt och inget, och sen åkte hon hem vid 6 typ.
Nu ska jag ut till Hedekas om en liten stund tror jag, och kanske träffa Edina, och kanske ta en pizza med Jocke och Pöl. Får se lite vad som händer.
Har iallafall haft det jätteroligt med Frances, o ska nog ner och hälsa på henne i Svenshögen nån gång i sommar.
Imorn blir det då jobb. KUL! Fast ne. På söndag med. Fy, har verkligen ingen lust.
Aja, hoppas alla andra får en bättre helg än mig. Puss!

Himla bra dag!

Vaknade för en gångs skull i någorlunda tid imorse, istället för att sova bort hela dagen. Röjde egrann här på morgonen, och sen åkte jag till Sannesjön för att bada med Erik, Håkansson, Per och David. Fast jag kom aldrig i vattnet haha... :( Blev en stunds solning och tjöt istället, och sen åkte jag hem. Solade en kort stund, och sen åkte jag till Hedekas och var med Edina, Gabi och Moa. Suuupertrevligt! :) Härligt väder var det också! Vi var hos Edina en stund, och sen gick vi runt lite i Hedekas. Sen gick Moa och Gabi hem, så då var jag kvar hos Edina en stund.
Kom hem för några timmar sen, och sen dess har jag bara tagit det lugnt. Gjort iordning en "säng" åt Frances också, för hon kommer hit o sover här imorgon!

Btw, JÄVLA SKIT att Spanien förlorade. Är så jävla sur för't. Fan.

Nu ska jag sova, GOOODNAAATT!


SO DARLING DARLING STAND BY ME

Superfint väder idag! Tog mig en låååång sovmorgon först, och sen satt jag i solen en stund!
När mamma kom hem åkte vi till Skredsvik och grejade lite i morfars trädgård, så att den inte växer igen medans han ligger på sjukhuset. Sen åkte vi och hälsade på honom. Det var verkligen jättehemskt att se honom må så dåligt, kändes nästan som om jag skulle börja gråta.
Efteråt åkte vi en sväng till torp, och jag fick köpt mig skor, tunika och lite smink. Visar bilder imorn eller nåt.
Nu har jag precis sett på fotboll, Brasilien-Nordkorea, och det var väl inte så värst förvånande att Brasilien vann.. Är väl mer förvånad över att Nordkorea faktiskt klarade sig såpass bra som dom gjorde. 2-1 blev det iallafall.
Nu ska jag sova, puss & godnatt! ♥

Fy

Riktigt bortkastad dag idag. Har nästan inte gjort nånting alls.
Tänkte ju att jag skulle gå ut och börja med farmors land, men näe, jag fastnade framför fotbolls-VM istället. Har inte gjort ett skit på hela dagen, förrän för typ en timme sen, då gick jag ner och gjorde ett röj hos farmor, men det var inte mer än knappt 2 meter som blev färdigt.
Är änna arg på mig själv nu för att jag är så lat.
Imorgon ska jag iallafall åka till Skredsvik och titta till morfars hus med Joel och mamma, och sen ska vi åka till Näl och hälsa på honom. Han är jättesjuk och mår riktigt dåligt, så hoppas att han blir lite glad av att få besök iallafall. Och på torsdag ska jag äntligen träffa Frances igen!


Haha, himla tjusig bild från förra året! Jävla fyllon haha!

DON'T WORRY, BE HAPPY!

Har inget alls planerat för idag, så känns som att det kommer bli rätt segt. Fast jag skulle behöva börja med Farmors trädgård någon dag, så det kanske är dags att göra det idag om jag inte kommer på nåt bättre att göra.

Såg förresten på Tyskland - Australien igår, och även om jag inte alls gillar det tyska landslaget egentligen så måste jag säga att fyfan vilken bra match dom gjorde! Det var riktigt roligt att titta på.
Nu ringde förresten Camilla. Jag ska tydligen få jobba till helgen! Härligt.
Haha, och precis när jag hade lagt på och satt och skrev här ringde det på dörren. Jehovas Vittnen vare. Fyyy. Jäkla tjötmånsar.
Nu ska jag ut och göra lite nytta. Puss!


Frida + Kåtebol

Åkte ut till Hedekas nån gång vid 11 igår och hämtade Frida. Så åkte vi hem, och vi var ungefär lika damp som vanligt. Vackra danser, fina bilder och jeffligt trevliga kortspel. Så fräcka är vi.
På kvällen åkte vi till Kåtebol, och det var hur roligt som helst! Det suger att det bara är en enda gång om året. Men men, man har ju nåt att längta till iallafall! =)
Frida sov här tills idag, och imorse hann vi inte mycket mer än att äta frukost och sen åka för Frida skulle möta sin far på torget och jag skulle på match. Matchen gick mycket bättre än jag trodde innan, och vi förlorade "bara" med 6-1. Men hallå, det var ju Strömstad vi spelade mot?! Då är 6-1 skitbra ju!
Kom hem för en liten stund sen i alla fall, och har inte gjort nåt sen dess. Funderar på att ta mig en powernap. Fast ne.
PUSSSSSSSSSSSSSSSSSS!









Så jeffla snygga är vi!


Venttar po Friddah

Har äckligt jävla tråkigt. Tycker att Frida ska komma nu!♥

OKEJ

Fyfan vad trött jag är nu. Somnar när som helst.
Har vart uppe sen 4 imorse, och allt jag har gjort idag har liksom vart "okej".
Först passade jag Julia och Moa i typ 12 timmar, och det var okej. Sen tränade jag, och det var okej. Sen åkte jag till Söbbön, och det var okej.
Inget har vart dåligt, men inget har varit superduperroligt heller.
Nu ska jag sova, för imorn kommer Frida och på kvällen drar vi till Kåtebol. Natti! ♥



Boys and girls on their way to the prom

Åkte ut till Hedekas och tittade på alla fina 9or som skulle till balen. Dom var göörfina allihop! :)
Sen var jag med Edina en stund, och åkte sen hem och käkade tårta. Imorgon blir det till att gå upp tidigt, för ska vara ute i Fisketorp klockan 5 och passa barn. Sen träning, och sen Söbbön med klassen.

























SOMMARLOV!

Äntligen sommarlov! Fyfan så gött. Fast lite sorgligt ändå.
Skolavslutningen var lika seg som vanligt, men det var okej ändå. Var några som sjöng också, o dom var jättebra! :)
Efteråt gick vi ut och samlade klassen och fick våra betyg och så. Sen åkte jag till torget och gav rosor till några av 9orna och tog en massa kort. Sen åkte jag hem och käkade lite glass, och nu sitter jag här.
Ska ut och klippa gräs hos farmor om en stund, och sen fixa nåt åt mamma. Te eftermiddan ska jag ut till Hedekas igen och titta på alla balfina pojkar & flickor!


















NEVER LET GO

Åkte och hämtade Elin, och så drog vi ner till Munkedal. Tog flera år kändes det som.
Satt och tittade på matchen med Oskar, och så var Jesper & Bella där en liten stund också. Hedekas vann med 3-1, så nu kan 9orna gå på balen utan att skämmas imorn, haha!
Åkte hem nästan direkt efter matchen, och satte mig med rosorna som mamma köpt. Först skulle jag skriva på alla korten, sen tejpa fast korten på rosorna, sen sätta på snören och tillslut ner i en hink. Det tog sin lilla tid, men blev förhoppningsvis bra tillslut.
Nu har jag nyss duschat, och väntar på att håret ska torka så att jag kan gå och lägga mig.
& IMORN ÄR DET SKOLAVSLUTNING! Vet inte om jag ska skratta eller gråta.



Bild från förra årets skolavslutning...


9ans dag

Idag hare varit 9ans dag, och det var helt okej.
Hamnade i ett hyfsat roligt lag, och vi var väl hyfsat bra också. Tror att vi vann tillochmed.
Efter alla tävlingar var det lite vattenballongkrig, och jag blev väl lite lagom blöt sådär, haha. Sen skrev jag på en massa hattar, och till slut tittade vi på den årliga brännbollsmatchen mellan 9orna och lärarna. Roligt det med :)
Sista timmen spenderades med klassen och klassföreståndarna, och vi pratade betyg och fick tårta.
På väg hem i bussen satt jag och Erik och pratade lite om hur det kommer bli när deras klass försvinner och så, och jag blev nästan lite ledsen när jag insåg hur mycket jag kommer sakna många som går ut nu, och hur tråkig skolan kommer bli nästa år...
Tog en powernap när jag kom hem, och nu väntar jag bara på att klockan ska gå, för jag har inget att göra just nu. Men om nån timme ska jag och Elin åka ner till Munkedal och titta på match!


Kass uppdatering? JAPP!

Har inte vart nå vidare alls på att skriva dom senaste dagarna, men jag har inte haft tid eller ork. Har nästan inte vart hemma alls mycket, och när jag har varit det har jag mest sovit.
Fredagen har jag nog redan skrivit om, men då var det iallafall skola, sen bad, sen kalas för Johanna, och sen lite kalas ute hos Håkansson :) 
I lördags var det iallafall dags för första jobbdagen. Det gick bra, och var superkul! När jag kom hem hann jag inte mycket mer än att byta kläder och sen dra ut igen, för jag och Annika tänkte åka ut till Markus en sväng. Men det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss, men blev trevligt ändå. Var på fotbollsplanen en stund och sen åkte vi till Amandus.
På söndagen var det jobb igen, och lika roligt då med. Slutade vid sex, och stannade hos Stefan och Annika på vägen hem, och barna var där också. Satt och pratade om allt möjligt i ett par timmar, och sen åkte jag till Johanna och solade.
På måndagen var det egentligen vanlig skoldag, men gjorde inte ett piss på hela dagen ändå, hade bara rast. Kändes som att det änna kunde kvittat med att åka till skolan, hade lika gärna kunnat stanna hemma. På kvällen var det träning i Dingle, men vi hade ingen tränare så det blev inte särskilt seriöst.
På tisdagen var det Kasebo, och det var roligt. Kanske inte lika kul som dom andra åren, men ändå roligt. Vårt lag, Team Höl i Rava, kom nog bland dom sista tror jag. Haha inte särskilt förvånande. När det var slut där åkte jag och Emil hem till Fredrik, och var där några timmar. Vi spelade fifa, snacka skit och var ute och spelade lite fotboll. Inte dumt alls :) Sen åkte jag hem och sov, haha.

Fredag, älskade fredag

Har varit riktigt kass uppdatering idag och igår, men det beror på att vädret är helt fantastiskt, så det finns så mycket andra saker jag vill göra istället för att sitta framför datorn!
Orkar inte lägga upp bilderna från studenten idag heller...
Idag har jag iallafall varit i skolan, och det var helt okej. Gjorde Fysik&Teknik-prov, och det gick bra. Och så fick jag reda på mina SO-betyg och svenska-betyg, och dom var också bra.
Efter skolan åkte jag till Sannesjön och badade med Linda, Emil, Per, Håkansson, Sandblom, Erik och Olof. Superkul! Hade lite krig med Per (och delvis Håkansson), och det slutade väl kanske inte så värst bra, men det var roligt ändå.
Sen åkte jag till Johanna och firade hennes födelsedag. Fast blev mest till att springa med Julia och hålla i cykeln, eftersom hon håller på att lära sig att cykla.
Nästan direkt efter att vi kommit hem från Johanna åkte jag ut och tankade, och sen var jag med en massa trevligt folk. Inte dumt alls! Men var tvungen att åka hem, för jag ska ju upp och jobba imorgon! Så nu blir det sängen. Imorgon kommer förhoppningsvis lite bilder från igår och idag, men jag lovar inget. Godnatt!


Student!

Var på två lektioner i skolan förut, och sen åkte jag hem och bytte kläder och åkte till Uddevalla för att fira min kusin Dennis, som tog studenten! Vi var där vi utsläppet, och sen åkte vi hem till dom och åt en massa mat och tårta o grejer. Har varit en helt okej dag faktiskt, och jättehärligt väder! Lägger upp lite bilder från studenten sen eller imorgon, men jag hinner inte just nu för jag måste öva på fysik&teknik-proven.
Iallafall, Stort grattis till Dennis på studentdagen! =)


Kusin vitamin!


BLÄ BLÄ BLÄÄÄÄ

Matchen gick åt helvete. Vi förlorade med 4-1 och spelade inte alls bra. Och framför allt spelade jag skitdåligt. Eller rättare sagt så spelade jag inte alls, jag gick fram och tillbaka på min kant ungefär.
Nu blir det duschen och sen sängen. Ciao!


Kom inte på nån bra rubrik

Hej! Är hemma en snabbis nu, efter en toppenbra dag i skolan. Nu ska jag till Hamburgsund och spela match!
See you later! :*

JUNI!

1 Juni idag! Härligt! Nu börjar sommaren på riktigt! Har ju faktiskt varit riktigt sommarväder idag också. Åkte och badade i Lersjön efter skolan med René, Ronja, Jessica, Anna, Amandus, Fredrik och Totte. Sen åkte vi ut till Hedekas och tittade på trätoffelåkning. Haha så jävla sjukt. Sen åkte jag hem och klippte gräs hos farmor och farfar.
I skolan fick vi förresten springa 6 km på idrotten. Fyttihelvete vad jobbigt det var! Fick ingen vidare bra tid heller. Men men, jag klarade det ju i alla fall.
Imorgon är det skola, och sen match mot Hamburgsund!
Nu ska jag se på The Notebook tror jag, och sen sova.


RSS 2.0