Jobbbbbbbbbbbb

Jobbat hela dagen idag, och det sög änna. Inte alls roligt på en lördag, särskilt inte när man slutar åtta. & imorn är det jobb igen, och sen börjar skolhelvetet. Usch, jag orkar inte :( Ska gå och sova nu, ska ändå upp typ inatt eller nåt och prata med Toooooony, som jag saknar massa :(
Godnatt :(

Fredag!!!!!!!!!

Helt värdelös dag för att vara fredag! Har sovit en massa, nötat OTH, städat och ätit. Inte bra alls. På kvällen blev det iallafall en tur upp till Näset för att sola, och sen träffa Julia, Moa, Johanna, Matilda och Jörn en stund.
Nu ska jag titta lite till på OTH, och sen sova. Saknar förresten alla Native Sons en massa :( PUSSSSSSSSS!

Hårkontroll

Funderar starkt på att testa "Hårkontroll", såna där piller som ska göra att håret blir starkare, finare och ev. gör att det växer fortare. Men jag är inte riktigt säker, är ganska skeptisk till att det faktiskt skulle funka. Nån som har provat det och vet om det funkar eller inte?


WISH THAT LIFE COULD BE JUST AS EASY AS 1, 2, 3!

Torsdag idag, vilket betyder att det är dags för jobb igen om bara två dagar och skola igen om bara 4 dagar. Det gillar vi inte!
Idag är planerna iallafall att slöa järnet hela dagen, och sen åka på nån skit med mamma, pappa och Joel. Vill inte :(

Finns idioter till allt! :)

Haha, kul att komma hem med en storvinst i bagaget och så går man in på BFF:s hemsida och läser att vi förlorade med 2-1! Tror visst att det är någon i det andra laget som är en liten dålig förlorare, haha.... :)



Linda + Match

Åkte till Linda idag, har knappt träffat henne på hela sommaren så var roligt att ses igen. Vi tänkte ta en liten promenad, men den blev ganska lång så vi gick väl runt 1,5 mil. Men trevligt var det trots att fötterna värkte som skam! Vi hade en hel del att prata om så det behövdes väl också.
På kvällen åkte jag till Kungshamn och spelade match, och det gick superbra! Slutade med att vi vann med 13-1, så vi är allt nöjda :)
Nu blir det mer One Tree Hill! Puss :*

Spotify

JAPP, SÅHÄR JÄVLA KUL HAR JAG IDAG! :(




Thebigspotify-test. Gå in på någon spellista och välj shuffle.

Hur mår du idag?
Jukebox
Kommer du komma långt i livet?
Photograph
Hur är skolan för dig?
What happens tomorrow
Vilken är ditt livs themesong?
Falling down
Vilken är din livshistoria?
Walking in Memphis
Hur ser din framtid ut? 
Colours of the rainbow 
Hur blir din morgondag? 
Heaven
Vad är det bästa med dina vänner? 
Var ska vi sova inatt 
Vilken sång beskriver dig bäst? 
Bye bye bye 
Hur ser ditt liv ut just nu? 
This is my life 
Vilken låt kommer spelas på din begravning? 
Take on the world
Hur var du som barn? 
Summer of 69 
Vem kommer du gifta dig med? 
Hot
Hur ser världen på dig? 
Inget stoppar oss nu 
Brukar folk i hemlighet fantisera om dig? 
I'm gonna be 
Kommer du någonsin få barn? 
Breakaway
Hur blir du igenkänd just nu? 
Football is our religion 
Vilken är din livsfilosofi? 
La di da 
Tycker andra att du är attraktiv? 
Everybody is someone 
Hur ser du på sex? 
Wind of change 
Tycker dina vänner om dig? 
Jag tror på oss 

Lysekil

Blev till att åka till sjukhuset i Lysekil idag för att röntga ryggen igen. Fattar inte varför jag måste in på sjukhuset stup i kvarten när dom alla säger att det inte är nåt jag behöver göra nåt åt. Bara jobbigt ju.
Efter sjukhuset åkte iallafall jag och mamma och hälsade på en kompis till henne, och sen till Dingle och handla, sen vidare till Ekström och köpte nytt tändstift till moppen, och sedan hem :) Kvällen var tänkt att tillbringas hos Fredrik, men nu blev det inte så, så får se vad jag ska hitta på. Nu blir det iallafall ett avsnitt av One Tree Hill! Puss <3



When I get older I will be stronger

Shobre!
Vart rätt slött idag, inte gjort mycket alls. Packat upp och tänkte sen klippa gräs, men så började det regna så jag blev aldrig färdig. Sen skulle jag och Emil ut till Pontus, men så pajade moppen på vägen så pappa och Joel fick komma och hämta moppen och köra ut oss. Och under tiden som vi var där, så lagade dom den :))) Tur att någon i familjen är bra på såntdär iallafall, haha :) Ute hos Pontus blev det iallafall en massa Fifa-spelade och allmänt tjöt. Nu ska jag iallafall gå och ragga upp kudden. Godnatt!



Btw, Jonta hade tydligen hittat denna tjusiga bilden förut på mig, Frida och honom när vi var små och plockade blommor vid kyrkan. Hihi, så söta vi var :)

FÄRGELANDA CUP

Godmorgon!
Nu är jag hemma från Färgelanda! Eller aa, jag kom ju hem igår, men hann inte skriva något då.
Cupen gick iallafall nästan åt helvete enligt mig. Vi spelade 6 matcher och vann bara två, och jag tyckte nog bara att det var en match som vi spelade bra på. Men det var roligt ändå. Kanske inte lika roligt som det brukar vara, men ändå roligt. Vi kom iallafall till B-final, fast den förlorade vi haha.
När jag kom hem igår blev det pizza, och sen kom Emil och Fredrik hit en stund, och vi tänkte titta på Johan Falk, men filmerna funkade inte så det blev Beck istället.
Idag ska jag packa upp och klippa gräset hos farfar, och sen blir det väl antagligen till att åka till The Höla ikväll för fotboll och grillning. Ha en fin dag, puss!
(Har förresten inte en enda bild från helgen, så kommer förmodligen inte upp några här!)

LIFE ISN'T ALWAYS EASY

Så besviken på dig...

But going through this time after time only makes me stronger.


Fotboll!

Tränat för första gången på läääänge nu! Riktigt roligt var det :) Fast jag kände mig riktigt slö, och det var egentligen alldeles för varmt och fuktigt i luften för att träna. Men det var okej ändå.
När jag kom hem igen kom Julia och Moa, för vi ska vara barnvakt åt dom. Så ikväll har jag busat lite med dom och sen packat färdigt (nästan iallafall) till cupen. Imorgon blir det jobb, och sen alltså till Färgelanda för att spela cup. Inte dumt alls! Missar dock första matchen.
Nu blir det till att ragga upp kudden så jag orkar upp imorgon. Får se om jag hinner skriva ett inlägg innan jag åker till Färgelanda imorn, men om inte så får ni ha en fin helg! PUSS!


Förra året stod vi som vinnare av Fla-cup :)

Leeedig! :D

Orkade inte skriva igår, var för trött och arg när jag kom hem från jobbet.
Är ledig idag, och det är riktigt gött. Har bara 3 arbetsdagar kvar på hela sommarlovet, och det är också riktigt gött! Fast lite deprimerande att det bara är drygt en vecka kvar till skolan börjar. Usch usch usch.
Idag ska jag iallafall mest ta det lugnt. Åka upp till Johanna en sväng sen och sola, och sen träning. Och så ska jag ju packa inför helgen också förstås.

Kiss'n love /S



Från konfirmationen.


EVEN IF THE SKY IS FALLING DOWN

Jobbbbbbb idag, och det var segt. Fast rätt lugnt iallafall. Och jag åkte med mor & far dit, så slapp sitta på mopeden ända till Håby och tillbaks iallafall. Sen åkte jag till Johanna en sväng och solade, måste få tillbaka åtminstone lite utav brännan jag hade i början av sommaren, hihi.
Imorgon blir det jobb igen, och tro det eller ej men jag hoppas på regn. Anledningen till det är än så länge hemlig, höhö :)
Nu blir det One Tree Hill och sova! Godnatt :)


Liiite färg tycks det ha blivit iallafall :)

SHOPPING

Hittade en del grejer på torp förut, och blev en massa fynd! :)
Och efteråt åkte vi alltså till vårdcentralen för att kolla min hals, och jag hade tydligen halsmandlar stora som basketbollar ungefär. Haha, nä men dom var stora iallafall, och jag hade någon bakterie i halsen så det var alltså ingen vanlig förkylning jag hade, utan antagligen halsfluss som gått för långt. Men nu har jag iallafall fått medicin så ska väl bli bättre snart. Fick dock inte träna, så stannade hemma idag.

Slänger upp några bilder på vad jag köpte idag. Puss!



Klänning från BikBok. Lite för lång för min smak egentligen, men funkar ändå:)



Topp och kjol, också från BikBok



Skor från Din Sko



Linne, BikBok



Smink & parfym



Örhängen, H&M



Armband, H&M



Trosor & Bh, H&M


Köpte även en väska, men glömde ta kort på den. Får bli en annan dag. Nu ska jag sova!
Godnatt sötnosar!

Torp!

Godmorgon!
Om en liten stund åker jag in till torp med mor & far, och sen blir det till vårdcentralen och kolla min hals, som fortfarande är lika tjock. Och te kvälla har jag tänkt försöka mig på att träna, får se hur det går. PUSS!


Sonntag

Tjock i halsen idag med, men mår förövrigt bra.
Har inga planer alls för dagen, så blir väl antagligen till att slappa och försöka bli frisk idag med. Usch, börjar nästan vänja mig vid att ligga hemma och titta på film och tycka synd om mig själv hela dagarna. Har blivit way to much nu.
Nä, nu ska jag ta mig nåt gott att äta. LATERO!


Dresscode for yesterday


Duktig tjej vaaaaa

Har mått hyfsat bra idag, så har faktiskt sett till o gjort lite nytta! Klippt gräs, rensat farmors trädgård och vattnat växthuset. Duuuuktig är jag :D Så duktig att jag tyckte att jag förtjänade en pizza, så jag och Joel åkte ut och käkade en bättre middag på pizzerian. O på kvällen blev det lite kalas hos Robin, trevligttrevligt :)
Nu: Sova! Godnatt!

SIIIIIIIIIIIICK

Mår lite bättre idag, känner mig nästan helt frisk nu. Bara halsen som krånglar. Idag är den så tjock att jag nästan inte kan prata, det kommer knappt fram nåt ljud. Haha. Har tagit ledigt från jobbet iallafall, så blir nog till att slappa och återhämta mig idag med. PUSS!

18:55

Seg dag idag med, men har åtminstone hjälpt farmor lite idag. Ibland är man ju duktig så! ;)
Kvällen kommer antagligen bli årets tråkigaste fredagskväll, men det är inte mycket att göra åt när man är sjuk och jävlig.




En fredag borde vara bättre än såhär

Godmorgon gott folk!
Natten har inte varit alls bra, har knappt kunnat sova någonting och bara drömt en massa förvirrande drömmar. Hemskt. Tillslut tröttnade jag iallafall på att försöka somna om hela tiden, så jag gick upp vid 7. Och nu, drygt 3 timmar senare, sitter jag och knaprar på en tallrik flingor till frukost.
Detta känns verkligen helt värdelöst. Hela veckan känns värdelös. Fast igår fick jag ju iallafall pallrat mig till Hällevadsholm och tittat på våran träning. Som tur var så var det tre till som var där och tittade p.g.a sjukdom, så jag hade någon att sitta och tjöta med.
Någon som har några superduperjättemegaskitbra tips på vad man kan göra när man är sjuk? För jag börjar bli trött på att ligga i sängen hela dagarna nu.

Det här suger

Blir snart galen här. Mår inte bra alls, och vill bara sova. Men det går ju självklart inte när man vill, så då blir det filmtittning istället, men klart som fan så orkar jag inte läsa texten egentligen, och förstås så är det alldeles för varmt att ha täcke på sig men iskallt utan. ÅÅÅÅÅÅÅH!
Har iallafall bestämt mig för att åka till Hällevadsholm ikväll till träningen. Ska inte vara med, men titta iallafall. Hoppas jag mår lite bättre efter det.

Neulash?

Sitter här och kikar runt på lite olika sajter där det står om Neulash, den där krämen som ska göra att ögonfransarna växer mer. Funderar på att testa, men det är ju så jävla dyrt och det skulle kännas så himla surt om jag la ut en massa pengar och det kanske inte ens funkar. Någon som testat det och kan ge mig tips och råd?


Värdelös dag

Har mått kasst under större delen av dagen idag. Har nästan inte gått upp ur sängen sen i förmiddags, utan bara legat och tittat på film hela dagen. Kan inte fatta att man kan känna sig såhär kass enbart beroende på en jävla förkylning! Hoppas jag mår bättre imorgon iallafall.
Och jag tänker inte ta någon ny bild nu att lägga upp, ser verkligen sjuk och hemsk ut idag, så ni får en som är ett par dagar gammal istället. Hoppas alla ni andra har haft en bättre dag än mig, kram!


Bloggtrafik!

Har hittat en sida som gör att man får fler besökare till bloggen, och det funkar faktiskt. Gissar på att många av er som läser nu har hittat hit tack vare den. Sidan kallas helt enkelt för bloggtrafik, och jag tycker den är superbra. Man samlar poäng genom att läsa andras bloggar, och ju fler poäng man har ju fler besökare får man. Så enkelt är det!
Haha stör mig egentligen jättemycket på folk som skriver sånahär inlägg, men kunde inte låta bli nu haha :)

4/8

Igår gjorde jag knappt någonting på hela dagen heller, bara slöade. Sen på kvällen kom Emil och Fredrik hit, och vi tittade på Johan Falk. Trevligt trevligt!
Idag är det då onsdag, och jag borde tvätta och klippa gräs. Men orkar jag? Nääe.. Blir nog till att ta en dusch istället och sen kanske åka till Munkedal en sväng.. Får se här.
Ha en fin dag iallafall allihopa, puss!






Riktigt tjusiga bilder från när vi var hos Fik och spelade fotboll nån gång, haha. Tur att bollen inte är för liten iallafall.

OTH

Sitter här och nördar One Tree Hill, precis som jag gjort hela morgonen. Rätt ovanligt faktiskt att jag för en gångs skull sitter och tittar på tv/film på morgonen, och inte på kvällen! Men har inget att göra så...
Känner mig förresten jätteefter som har börjat titta på One Tree Hill NU, medans alla andra har gjort det i typ 1000 år. Har iallafall tittat igenom hela säsong 1 nu, och har börjat på 2an. Är så kär i Chad Michael Murray (Lucas) som det bara går, hihihi.




Någon mer än jag som tittar på denna underbara serie?

Africa

Medans alla andra sitter och nördar Shakiras africa-låt, Waka Waka, så har jag blivit helt kär i Totos gamla hederliga låt Africa. Har lyssnat på den nonstop hela dagen, och jag bara älskar den. Fattar inte vad som är så bra med Shakiras låt. Visst, den funkar väl att lyssna på, men SÅ JÄVLA BRA är den väl inte? Eller ?
Aja, jag föredrar iallafall Totos låt.
Detta inlägget kan ni ju lägga i eran carebox sen när ni läst klart förresten, för jag vet att ni bryr er såååå mycket :) hihihih pusssssssss





Vilken gillar ni mest?

IT'S NOT ABOUT WHAT YOU DO, IT'S ABOUT HOW YOU DO IT

Hemma efter en kväll nere i Höla hos Fik. Emil och Christian var där också, och det blev lite Fifa och sen fotbollsspelande ute. Trevligt trevligt! Med andra ord inte en helt bortkastad dag.
Har inga planer än för imorgon, så vi får se vad som sker. PUSS!


söndag

Känner mig riktigt sjuk idag. Halsen är alldeles svullen och jag kan knappt prata. Och så en massa hosta och halsont på det också, kul!!!!!
Ser ut att bli en ganska långtråkig dag idag, för jag måste packa upp klart och tvätta, och helst klippa gräs också. Fy farao. Men skulle kanske vara med Emil och Fik en stund också, så helt värdelös blir väl inte dagen isåfall.
LATERO!




DANA PICS




















































Dana Cup!

I'M HOOOMEEE!
Och det är inte kul. Hade mycket hellre stannat i Danmark ett par dagar till. Men men, nu är det som det är.
Det har iallafall varit den bästa veckan på jag vet inte hur länge. Har hänt så sjukt mycket grejer.
Själva fotbollen har gått rätt dåligt. Vi har spelat bra dom flesta matcherna, men bara vunnit 1. Så åkte ut i 8ondelsfinalen.
På måndagen var det invigning, och det var fan mäktigt. 25000 pers som går genom Hjörring och sjunger och skriker, det var fan coolt. Sen blev det musik och dans på stadion.
På tisdagen var det fotboll, och vi förlorade. På onsdagen tittade vi på när Munkedal spelade, och sen spelade vi, och förlorade. På kvällen var det disco, och det var skitkul. Fast bussresan dit var nog ännu bättre, haha. Åkte med våra kära kanadensare och våra kära norskar.
På torsdagen var det match igen, och då vann vi faktiskt den ena matchen, men förlorade andra. På kvällen disco igen, och ännu roligare än dagen innan.
På fredagen hade vi inga planer för dagen eftersom vi inte hade några fler matcher, så vi åkte till Hirtzhals en stund, och sen tillbaka till skolan. Kvällen spenderade jag där tillsammans med våra nya kompisar från Kanada, hur underbara som helst. Dom andra var iväg på discot, men jag hade ingen lust för det.
På lördagen hanns det inte med så mycket, packade lite och tog farväl av dom andra på skolan. Sen bar det av hemåt. Seg och tråkig resa.
Kommer snart upp ett till inlägg med en massa bilder. PUSSSSSSSSS!

RSS 2.0