23 December

Hej!
Blev inget inlägg igår nej.. Försökte skriva ett, men mitt internet är verkligen helt värdelöst, så det dog självklart igår precis när jag skulle publicera inlägget..
Iallafall, så har jag tagit mig en ordentlig sovmorgon nu. Åt frukost för en liten stund sen, och sitter nu framför min kära dator och funderar på vad jag ska hitta på idag. Städa, slå in julklappar och skolarbete står på dagens schema. Får bara hoppas att jag kan ta tummen ur röven och verkligen göra det också.
Julklappar ska jag iallafall börja med nu. Ha en fin dag, puss!

BRITTAS RESTAURANG

Godkväll!
Vad gör alla? Själv sitter jag här och letar musik. Hittade nyss en gammal låt som jag alltid gick runt och sjöng på när jag var liten - Brittas Restaurang! Haha, herregud vad längesen det var jag hörde den senast.
Min dag har verkligen varit jätteseg, jag har inte gjort ett skit mer än varit i kyrkan. Hoppas inte resten av lovet blir såhär bara. Imorgon ska jag till René, så då blir det inget degande framför datorn hela dagen iallafall!
Nu blir det sängen för min del, godnatt!

SAKNAR ER!


4e advent

Otroligt seg dag. Vaknade vid halv 11, för då ringde Linda. Pratade med henne en stund, och sen kom jag på att jag skulle till kyrkan om bara en liten stund! Så det fick bli till att avsluta samtalet, byta kläder, få håret representabelt och dra på lite smink. Precis när jag var klar ringde Emil och sa att dom kom och hämta mig nu.
Vi kom dock lite för sent till kyrkan, men det gick rätt bra ändå för vi gick in samtidigt som en massa barn som skulle dit. Det var krubbgudstjänst eller nåt, och det var väl därför dom var där tror jag. Det var också dop för lille Modestas, som är syskon till Emilija och Ernestas. För en gångs skull var det faktiskt inte så jäkla tråkigt i kyrkan, och tiden gick lite fortare än vanligt. Efteråt fick jag önska alla god jul med en kram. Lär ju inte träffa dom på ett tag nu. Förutom dom som kommer till midnattsmässan på torsdag då..
Resten av dagen har jag bara DEGAT DEGAT DEGAT! fyyy..
Föresten, nu när jag sitter här och skriver kom jag på att ni ju inte vet en massa saker som jag har glömt berätta.. Förstår att ni kanske tänker typ; Vadå kyrkan? Emilija och Ernestas? Midnattsmässa?
Hehe, jo det är ju så att jag har börjat med konfirmationsläsning nu, ska ju konfirmera mig till våren. Och då gäller det att gå i kyrkan ofta! 15 gånger ska vi dit om vi ska kunna konfirmera oss. Och det är det jag pratar om när jag säger midnattsmässan också, kyrkan alltså. På julafton är det mässa i kyrkan 23:30, och jag tänkte dra dit, och det ska några till också. Sen var det ju Emilija och Ernestas också.. Det är två tvillingar, som är ett år yngre än mig. Dom är fårn Litauen, och flyttade hit i somras. Dom går i 7an, klassen under mig alltså, och kan inte svenska. Eller ah, dom börjar ju lära sig nu, när dom har bott här ett halvår, men dom kan ju fortfarande inte flytande svenska. Iallafall, så är dom ascoola, och i princip alla i våran klass älskar dom! Dom var alltså också i kyrkan idag, eftersom deras lillebror skulle döpas.
Nu ska jag då gå ner och äta! Hoppas ni har haft en bra dag allihop!



Har ingen bild från idag, men jag ser ut ungefär såhär.

Comeback?!

OOOJ!
Nu var det verkligen längesen jag skrev något på bloggen sist. Har inte haft lust. Men kan hända att det blir en liten comeback (igen) för bloggen! Såg att mitt senaste inlägg var nån gång i augusti.. Kan väl säga att det har hänt en hel del sen dess.

hade jag precis börjat skolan efter ett långt och underbart sommarlov.
Nu har höstterminen precis slutat och jag har jullov.
var jag 100% säker på att jag var den lyckligaste personen på jorden.
Nu undrar jag vem jag är och vad jag vill.
var fotbollen det bästa jag visste.
Nu är jag osäker på om jag verkligen vill fortsätta spela.
kryllade det av lyckliga förhållanden bland mina nära och kära.
Nu har dom flesta förhållandena dött.
hade jag världens underbaraste pojkvän.
Nu är jag helt knäckt efter att ha blivit dumpad.
hoppades jag att jag skulle bli godkänd i alla ämnen.
Nu sitter jag här med ett terminsbetyg på 256 poäng.
längtade jag efter mera sol, sommar och värme.
Nu hoppas jag bara att dagarna ska gå fort fram tills nyår.
var jag säker på vilka som var äkta.
Nu undrar jag om det ens finns någon som är det.

Det var ju en del iallafall.. Tyvärr har det mesta alltså förändrats åt det negativa hållet, men tack och lov inte allt.
Hoppas att ni andra har haft en bättre höst än jag, för detta har då vart den värsta i mitt liv.. Iallafall i slutet av september och oktober. Men men, nu är det ju snart jul och då ska man ju vara glaaad! :D

RSS 2.0