köttbulle

Nähänä, blev ingen match idag nä. KUL! :( Fan vad sur jag blev.
Men sitter istället här och väntar på Fik, Emil och Rene som är på väg hit. Blir nog film eller fotboll för våran del. Niiiiiiiiiiice.
Jobbat idag förresten, och sitter därför och luktar köttbulle här. Fräscht!

SATURDAY!

Är på bättre humör nu, så tänkte skriva ett lite ordentligare inlägg nu.
Dagen har varit hemsk och helt värdelös, så det är inget att berätta om egentligen. Ska kanske ut till Hedekas strax, men vi får se hur det blir med det :)
Hur som helst så var dagen igår rätt bra. Skolan var helt okej för en gångs skull, och efter sista lektionen fick jag reda på att jag blivit faster! Japp, Robert & Idas barn blev alltså fött igår förmiddags. En liten flicka blev det! :)
Senare åkte jag till Dingle och spelade match, och det var superkul, och vi vann med 5-2. Är nöjd iallafall.
Skulle haft match imorgon också egentligen, men den blev inställd. Så istället blir det till att jobba, och sen kanske vara med Rene en stund. PUSS PÅ ER!



Näe

Skola igår. Sen match. Vann. Sur idag. Orkar inte skriva mer. Haaaj.


soccer

Skola idag, hur segt som helst. Sen till Hällevadsholm för att träna, men blev inte så jätteseriöst, utan mest roligt. Sen stannade vi kvar där ett par timmar och tittade på match, trevligt trevligt!
Sen till Hedekas och hämta moppen, och tillslut hem. GÖTT!
Imorn är det dags för ännu mer skola, och sen har vi match i Dingle mot Tanum! :)


Bästa ♥

Sweet dreams!

GODNATT SÖTNOSAR!



Helt underbar uppdatering, eller?

Har varit helkass på det här med att blogga det senaste, men eftersom att skolan har börjat nu så har det varit lite dåligt med tid till det. Och har inte hänt särskilt mycket som är något att berätta om heller precis.
Måndag: Skola + René + träning
Tisdag: Skola
Onsdag: Skola
Torsdag: Skola + Träning + Kolla på match
Fredag: Skola + Torp + Kolla på match
Lördag: Jobba + Släktkalas + Fest hos Viktor
Söndag: Jobba
Måndag: Skola + Träning
Tisdag: Skola + Munkedal

Och sen är vi då alltså framme på onsdag, dvs idag, och det har inte hänt särskilt mycket idag heller. Skola, och sen passat Julia och Moa lite. Imorgon är det dags för skolfoto, och i år är vi ju nior och ska ta plojfoto, så lär väl bli ganska kul ändå. Har tänkt förvandla klassen från en massa vanliga pojkar och flickor till sumobrottare, lucior, negrar, smurfar, muslimer, aliens, fjortisgrabbar, bönder, riddare och badfreaks! Får se hur detta slutar.... Puss!

RSS 2.0