Barnvakt.

Hej!
Har inte gjort alls mycket idag, klippt gräs och latat mig. Och ikväll har jag vart på Näset och passat Julia och Moa. Inte precis det enklaste i världen! Haha så jäkla busiga är dom. Det gick hyfsat bra iallafall, och jag kom hem för typ en timme sen. Nu ska jag sova, för jag är skittrött. GODNATT! ♥


Lilla Moa :)


HEEELG!

Go'kväll!
Har vart en riktigt bra dag idag. Även fast den började rätt dåligt.. Hade skitsvårt att komma upp ur sängen imorse, och fick lite bråttom. Sen när jag gick till bussen så regnade det ju såklart så jag blev göörblöt. Kommer till skolan, och det första som händer är att jag klämmer fingrarna i en dörr. Det gjorde rätt ont, fast jag skrattade mest åt det ändå haha.
Resten av dagen blev jättebra. Hade kemi-lektion, och för en gångs skull fattade jag faktiskt! Nästan iallafall. Sen SO, och jag fick godkänt på Nutidskrysset B, 8/12 poäng. Haha, och ingen annan fick över 7 så jag kan ju vara glad för det iallafall (a). Sista lektionen var det matte, och det gick bra det med. Blev släppta rätt sent så hann knappt med bussarna, men det gick ju bra ändå iallafall. Följde med Viktor hem, och det blev till o kolla på film (förvånande eller?) haha. Minns inte vad den hette men det var nåt på V iallafall, haha. Sen satt vi o pratade bara, och sen så tänkte vi laga lite mat men vi orkade inte haha. & så kom pappa och hämtade mig vid fyra ungefär.
Haha, sen vet jag inte riktigt vad som hände, men typ vid fem-sex nån gång så blev jag verkligen hur trött som helst, så först var jag nära att somna framför datorn, men gjorde aldrig det, utan la mig i sängen och kollade på film iställlet, och då somnade jag! Haha jag fattar inte varför jag blev så trött. Så efter att ha sovit en stund förut så är jag skitpigg nu och kommer inte kunna sova på länge. Surt.
Hoppas att det inte bara är jag som har haft en jättebra dag, Puss&Kram! <3


Hade ingen passande bild för idag så det fick bli en gammal från början av sommaren.
Jonta, Jag, Victor T, Marina, Jenny-Ann och Mimmi.
Å på tal om Jonta föresten, FY SJUTTON VAD JAG SAKNAR HONOM! Nu får du faktiskt
ta och komma hem från värmen där nere i Tunisien! Har inte träffats sen skolan sluta ju :(






Toooooooooorsdag!

Hejhej, sorry för dålig uppdatering idag och igår. Igår hade jag bara ingen lust, och idag har jag inte hunnit. Börjar med att berätta om gårdagen då. Kom upp i god tid (tro det eller ej!), och hann göra mig i ordning i lugn och ro, och äta frukost och allt. Fick tillochmed vänta på bussen några minuter för en gångs skull, haha. Började med 2 lektioner innan maten där vi mest snackade. Eller ah, det var väl i princip bara Sten som pratade men ändå. I slutet av lektionen hade vi matteprov! SÅ JÄVLA SEGT ATT HA DET FÖRSTA DAGEN?! Sen efter maten delade dom upp hela skolan i grupper och så fick vi gå iväg på en promenad eller vad man ska kalla det och "lösa" massa "frågor". Jag hamnade iallafall med Maurer, och sen en massa jobbiga ungar från mellanstadiet. Dom små var ju inte direkt till nån hjälp, snarare tvärtom, och Maurer var mest oseriös. Så jag fick ju göra det mesta...  Men men, det var rätt kul faktiskt. Våran grupp kom 2a av 13 st så vi får la va nöjda :) Fick sluta vid 2, och jag var hemma och rensa ogräs hos farmor resten av dagen, haha.
Så idag då (torsdag), har det vart fullt upp hela dagen. Har bara haft seriösa och jobbiga lektioner, så det har ju inte vart så jättekul på lektionerna direkt.. Men har haft skitskoj på rasterna iallafall. Fick välja slöjd idag också, och det blev syslöjd för min del. Efter skolan följde jag med René hem, och vid 5 åkte vi till Munkedal för att vara med på BFF-träning. Den var jätterolig, och lärde känna alla ännu bättre än jag gjorde innan! Det är ett så jäkla härligt gäng! Träningen slutade tidigare än den skulle också, så efteråt medans vi väntade på att bli hämtade så spelade jag lite med Matilda, Nathalie, Alex, Jennifer och Ellen. Skoj det med! Sen satt jag och René och Matilda och Nathalie och pratade en del, innan vi blev hämtade. Och nu har jag typ nyss kommit hem, och ska väl sova snart. Ha det fint, puss!

skola imorgon.

Sommarlovets sista dag.... Dempimerande va?
Borde väl gå och lägga mig nu egentligen så jag orkar upp imorgon, så detta får bli ett litet snabbt inlägg...
Gick upp alldeles för sent imorse, hoppade in i duschen, fastnade vid datorn en stund, satte mig ute och solade ett tag och sen var det kalas i Oxevik för min kusin Christopher som fyller 17 idag.
FY FAN JAG VILL VERKLIGEN INTE TILL SKOLAN IMORGON! Men men.. Nu ska jag då försöka sova. Godnatt!

Rubrik?!

Idag har det varit riktigt segt.
Tvättat fönster, sett på film + datanördat.
Och ikväll blir det träning.


HÅRET

Blev inga så värst bra bilder, men det får duga. Hade ingen lust att ta någon bild på hela mig med ansiktet och så heller eftersom jag är så jäävla slet idag. + att håret inte är plattat här, om någon nu skulle undra.





hatar söndagar.

Hejsan.
Supertråkig dag idag. Har inte gjort ett skit, det har bara varit datorn hela dagen i princip. Klippt gräs har jag gjort också.
Och nej, jag har inte tagit några bilder på håret än. Ska göra det när jag har skrivit klart här om jag orkar.
Testade att platta det idag föresten, det var ju ett tag sen jag gjorde det sist! Kombinerat med den nya färge blev det rätt bra faktiskt. Vi hörs sen! x'es.

090815

LÖRDAG = MATCH!
Mot Munkedal ja.
Den gick väl sådär. Tyckte att vi spelade sjukt bra och jag är själv rätt nöjd. Iallafall med den andra halvleken, och någotsånär i första också. Det blev iallafall 2-2, och det känns ju lite surt när man tänker på att vi kanske hade 30 riktigt bra avslut och dom hade kanske 3-4.... Men men, så är det ju, ibland får man väl ha lite otur också. Haha vi fick iallafall äntligen ha José som domare igen, han är ju bara så bäst!
Efter matchen satt jag och pratade lite med Emma, Kajsa, Frida, Alex, Elin och Julia. Sen åkte jag till Mannes med mor och far, för mamma skulle handla. Då passade jag på att köpa hårfärg och balsam också.
Senare på kvällen färgade mamma håret på mig, och jaa jag blev väl rätt nöjd ja. Det skulle bli mörkbrunt, men det blev snarare svart och det kanske inte var så jättebra egentligen, men det duger sålänge och det bleknar nog efter ett par-tre tvättar. Har inte tagit några bilder på det än, och orkar inte göra det nu heller, men jag visar på söndag, jag lovar.
Ni får nöja er med ännu en fotbollsbild så länge. KRAM!



fredag

Hade bestämt att jag skulle få lite saker och ting gjorda idag ja. Till exempel städa, klippa gräs, och rensa hos farmor. Men istället fastande jag framför min dator. "Jag gör det sen" tänkte jag. Men när klockan var ett eller nåt så ringde Ronja och frågade om jag ville komma dit, så då fick jag ju sätta igång, haha. Städade skitfort för en gångs skull, och sprang sen bort till verkstaden för att hämta gräsklipparn. Men den startade inte, så jag ringde till Ronja och sa att jag kommer direkt istället. Så körde pappa ut mig, och så satt jag och Ronja på hennes rum och pratade om massa saker som hänt under sommaren. Sen gick vi ut, och gick upp och satte oss på torget utanför pizzerian och satt och pratade vidare och njöt av solen. Sen köpte vi lite godis, dricka och en tidning och satte oss utanför kiosken istället. Haha, men vi tröttnade på att sitta där också efter en stund och gick ner till fotbollsplanen istället, där vi satt hur länge som helst. Så tittar jag helt plötsligt på klockan och ser att den är ganska mycket och att det borde varit mat för längesen, så vi skyndar oss tillbaka. Men som tur var så var maten rätt sen, så vi hann tillbaka i tid. Efter maten spelade vi lite Nintendo Wii, haha och jag blev totalt utägd på basket men jag var ju bäst på volleyboll, badminton och pilkastning så jag får väl vara nöjd ändå haha.
Sen åkte jag iallafall hem på kvällen, och så blev det TV-kväll med räkor (eller snarare massa baguetter för min del eftersom jag inte äter räkor) tillsammans med mamma, pappa, Joel och Erik. Trevligt trevligt.
Så en dag som såg ut att bli supertråkig blev istället jättebra! Puss på det.


13/8

Hej!
Är det redan torsdag idag? Oj vad fort tiden har gått dom senaste dagarna. Och snart börjar ju skolan också. Fy! Fast det ska bli kul att träffa alla igen. Men annars känns det rätt kasst med allt som har med skolan att göra.
Idag har jag tagit det rätt lugnt, och inte gjort särskilt mycket. Sen på kvällen var det dags för träning. Och en halvtimme innan vi ska åka så är jag ju SÅ JÄVLA SMIDIG och halkar i trappan och sträcker mig i vaden. Men tänkte att det nog går bra att träna ändå, så åkte till Hällevadsholm och gjorde det. Men det blev ju bara ännu värre då, så fick gå av planen i slutet och så linda Tommy in benet. Haha & han satte det ju inte löst direkt heller, så det gjorde ju skitont och så fick jag inget blod i foten. Men det skulle tydligen vara så. Sen åkte jag till Hedekas och tittade på match med Jennifer, Elin, Micke och Håkansson när P16 spelade. Det gick väl inte så bra för dom men. Haha det gör det ju nästan aldrig. Jag tyckte iallafall att dom var skitbra ;) Efteråt satt jag och pratade med en massa folk som jag inte har träffat på skitlänge, som jag verkligen saknat <3
Åkte hem med Micke, Jörgen och Rebecka, och sen dess har jag inte gjort nåt alls typ. Suttit här. Och nu ska jag se på tv. Ha det bra darlings, byee! x


Du är den bästa som finns på hela jorden Viktor, jag älskar dig enormt mycket! <3





Sitter i bilen

Hej på er! Nu sitter jag i bilen på väg hem. Gick upp halv 5 imorse, åt litegrann och åkte sen. Större delen av tiden i bilen på väg till Helsingborg sov jag. När vi kom dit så vare dags att hoppa på färjan och åka vidare till Danmark, där det blev ytterligare några timmar i bilen. Sen dags för nästa färja, och när vi kom av den så var vi i Tyskland. Stället vi skulle och handla på låg jättenära, så det tog ingen tid alls att komma dit. Sen var vi väl där i ett par timmar drygt. Jag köpte inget annat än lite roligt godis, men det var okej ändå.
Sen började hemfärden. Första färjan på tillbakavägen tog lite längre tid, så vi passade på att äta då. Kanske inte så smart av mig egentligen, för efter det så blev jag typ sjösjuk och det var inte alls kul. Men men. Sen har det varit samma rutt tillbaka som dit och nu har vi precis kommit till Sverige igen.
Har lite bilder o skit, men har inte lagt in dom än och dom är väl inte nåt o se på egentligen heller, dom är rätt tråkiga, så vi får väl se om jag lägger upp dom sen eller om jag skiter i det. Ha en  fin kväll hörni, puss!

Tisdag med Viktor.

Go'kväll!
Hur har erandag varit? Min har varit jättebra.
Sov ut ordentligt imorse (igen), och sen satt jag vid datorn en stund och sen åkte jag till Viktor, och var där hela dagen. Haha det blev film som vanligt, först Ice Age 3, den var jävligt rolig men inte lika bra som 1an var första gången man såg den. Sen såg vi på nån annan som jag inte kommer ihåg vad den hette, men det var rätt dålig iallafall. & så sen åt vi mat, och sen satt vi mest och pratade, och sen kom pappa och hämtade mig.
Underbar dag iallafall, jag älskar dig Viktor! <3
Ikväll har jag inte gjort mycket alls. Ätit och suttit vid datorn. Ska nog gå och duscha nu innan det blir alldeles för sent! Ska ju upp klockan 4 eller något imorgon så det är väl bästa att jag kommer i säng i någotsånär tid idag.
Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag. Godnatt, sov gott & dröm sött! ♥


Du är den bästa som finns, jag älskar dig!





Bilder från Färgelanda

Här kommer lite bilder från Färgelanda Cup!





















Har massa fler bilder också, men jag laddar inte upp fler än såhär p.g.a min otroligt sega dator. Eller ah, det är väl internet som är segt.



11:57

Hey.
Hinner inte lägga in bilderna från Färgelanda nu heller, gör det ikväll tror jag.
Igår åkte jag iallafall till Kungshamn och spelade match, och det gick skitbra. Vi vann med 7-0, och jag är för en gångs skull ganska nöjd med matchen. Blev mål på 3 av mina hörnor, och den ena skruvade jag in själv. Och så gjorde Jennifer A, Sara, Elin P, Frida varsitt mål och Jennifer H gjorde 2. Skitkul match verkligen!
Idag ska jag till Viktor, åker dit om en stund, så har lite att fixa innan dess så jag hinner inte skriva mycket mer än så här. Imorgon är det bilåkning hela dagen som gäller, ska ju till Tyskland och tillbaka.
VI hörs ikväll, puss! <3

Färgelanda cup

Tjoho!
Nu är jag hemma efter en underbar helg i Färgelanda. Eller ah, jag kom ju hem igår, men var alldeles för trött för att orka skriva något då. Det gick iallafall jävligt bra på cupen, vi vann. Orkar inte skriva allt som har hänt under helgen, det skulle bli alldeles för mycket. Men det har iallafall vart skitkul och jag längtar ihjäl mig till nästa år. Får väl skriva upp matchresultaten kanske också, så dom kommer här. Vet dock inte vilket lag som har stått som hemmalag och inte, så jag skrev oss som hemmalag på alla.

Svarteborg - HEF Valbo   2-0
Svarteborg - Upphärad/Sjuntorp    3-0
Svarteborg - Arvika   1-2
Svarteborg - Ulvåker    2-0
Svarteborg - Munkedal    3-0
Svarteborg - Arvika   1-0

Har jättemycket bilder, och videoklipp som jag tänkte försöka få in också, men orkar inte just nu så det får bli senare. Ska spela match ikväll också, mot Kungshamn. Orkar egentligen inte det och jag har väldigt ont i benen och fötterna, men jag får väl försöka iallafall. Hörs sen, puss!



bästa laget <3



Fotbollsfredag

Tjoho!
Det får bli ett litet snabbt inlägg nu för jag har inte så mycket tid, dom andra kommer och hämtar mig om en halvtimme typ och jag har en del kvar att fixa... Åker iallafall till Färgelanda om en stund, för att sen fara vidare till Högsäter där första matchen spelas. Ska även försöka träffa Viktor och dom andra i laget efter matchen. Får se om jag hinner. Sen har jag iallafall 2 matcher imorgon, och sen på kvällen är det disco. På söndag vet jag inte riktigt hur det blir, det beror nog på hur det går på matcherna idag och imorgon. Ha en bra helg, så hörs vi på söndag! 1000 kramar (L)


01:03

Hej!
Haha, jag håller på och packar lite nu. Jag är verkligen jättedålig på det! Tar alltid med mig alldeles för mycket grejer... och nu har jag tagit med mig så mycket att jag knappt får plats med allt i väskan! Haha men jag vet inte vad jag ska ta bort heller. Det finns massa grejer som jag har tagit med som jag inte kommer använda, det värsta är att jag vet inte vilket förrän jag kommer hem på söndag. Inte bra det. Men men, jag tror att det ska gå ändå. Har lyckats stänga väskan utan större problem nu men så ska jag ju ha i en handduk imorgon också. Jaja, vi får se hur det går. Jag ska försöka skriva ett inlägg innan jag åker imorgon, men jag lovar inget. Om jag gör det så hörs vi då, i annat fall så är det väl lika bra att jag önskar er en fin helg nu! Jag kommer hem på söndag, och då förhoppningsvis väldigt glad efter en rolig och lyckad cup i Färgelanda. Ha det fint, kramar!


Solen skiner och Sanna är glad.

Hej sötnosar!
Förlåt för dålig uppdatering idag, men idag har jag faktiskt inte glömt det eller inte orkat, jag har faktiskt inte haft tid! Eller jo, egentligen har jag väl det, men har satsat på att vara ute i solen idag istället. Det är verkligen jättefint väder nu!
Gick upp rätt sent idag med. Inte bra egentligen, jag hade ju tänkt komma upp i tid idag så jag kan somna någotsånär i tid ikväll. Men men. Städade iallafall, och sen gick jag ut i solen och gjorde mitt bästa för att få så mycket färg som möjligt, haha. Sen när mamma kom hem så åkte hon och jag och Joel upp till Sannesjön och badade. Rätt varmt i vattnet faktiskt! Träffade Amandus och Filip där också, så satt och pratade med dom en stund med.
Vi var bara där en kort stund, sen åkte vi hem igen och åt och så. Sen dess har jag faktiskt inte gjort alls mycket. Har vart ute och grejat med lite allt möjligt och bara njutit av det fina vädret. Ska strax ut igen och greja lite till nere hos farmor, och ta en joggingrunda om jag orkar. Ha en fin kväll babes! ♥


JAG ÄLSKAR SOMMAREN!


SOOOOL!

Vilket härligt väder det är idag! Sånt här gör mig verkligen glad. Vaknade nån gång vid 10-11 imorse, och det första jag ser är att solen skiner utanför fönstret. Så gick jag upp, satt vid datorn en liten stund och gick ner och åt frukost. Sen la jag mig och solade i en och en halv timme. Det behövdes verkligen! Har ju blivit av med all min fina färg jag fick i början av sommaren. Sen gick jag ner och plockade lite vinbär, för mamma skulle göra saft så jag tänkte att jag  kunde hjälpa henne lite. Sen solade jag igen, och pratade i telefon med Linda en rätt lång stund. Jättelängesen jag pratade med henne nu jju! och ännu längre sen vi träffades...
Nä, nu vill jag ut i solen igen. Ha en fortsatt bra dag så hörs vi ikväll! xo



Titta så brun och fin jag var för en månad sen! Nu är jag helt vit igen ju....


Kass dag

Usch, denna dagen har inte vart nån höjdare. Har haft feber, så har inte orkat ett skit. Har sett på film och suttit vid datorn hela dagen. Inte alls kul. Nu sitter jag iallafall här och har lite roligare iallafall, sitter och skrattar åt en BIG gruppkonversation. Det gör jag alltid, haha. Det skrivs alltid så mycket sjuka grejer. Love it. PUSS!

Jag hatar regn.

Hellu!
Herregud vilket väder alltså. Det är ungefär lika bra som jag är på att uppdatera. Det vill säga skitdåligt.
Har inte skrivit sen i fredags va? Haha, jag är sorglig. Men har väl kanske inte haft så värst mycket att berätta om heller. I lördags åkte jag till Näset, det var kalas där för Moa som fyllde 1 år. Inte så jättekul direkt, men det var okej. Blev som vanligt lite roligare i slutet också, haha blev lite fotboll med Stefan då! Efter kalaset gick jag ner till farmor och grejade i landet, så att det kan bli klart nån gång! Men efter ungefär en timme blev jag helt uppäten av alla knott så jag gick upp igen, och tittade lite på tv och gick och la mig.
I söndags så försökte jag klippa lite gräs med den "nya" gräsklipparn, men det gick väl sådär... Så jag gick ner och fortsatte med farmors land istället, höll väl på i ungefär 2 timmar och blev så gott som klar med det jag började på dagen innan! Riktigt skönt att ha det värsta gjort. Fast har ju fortfarande en del småplock kvar.
Igår (måndag) gjorde jag verkligen inte ett piss på hela dagen. Eller jo, jag körde iväg allt skräp och ogräs som hade blitt över. Men det var väl ungefär det enda vettiga på hela dagen... Sen på kvällen var det träning i Dingle, och den var faktiskt riktigt rolig. Spelade typ hela träningen. Sen när vi skulle hem så skulle Elins mamma hämta mig, Elin och Jennifer. Men hon kom aldrig, så vi gick ner till spåret och väntade en stund, men hon kom fortfarande inte. Så gick vi ner till vägen och väntade lite till, men fortfarande ingen Ann-Marie. Ingen av oss hade med oss mobil heller, så vi kunde inte ringa heller! Till slut fick vi gå och knacka på i ett hus i närheten, och låna telefon! Haha det var faktiskt rätt pinsamt. Tur att det var en snäll gammal tant som bodde där iallafall. En stund senare kom iallafall Elins mamma, och vi kunde komma hem.
På kvällen blev det Beck, och sen hade jag tänkt se på Scrubs och danska Paradise Hotel också, men jag somnade i mitten av Scrubs.... Haha det har jag nog aldrig gjort förut!
Idag har jag inte heller gjort ett dugg. Gick upp för typ 2 timmar sen, och har inte gjort annat än ätit frukost, suttit och pratat lite med mamma och suttit vid datorn. Det är ju bara regnigt ute också så det finns inget alls att göra. bläääää! Har inga planer alls för idag heller, det känns riktigt segt.
Och oj vilket långt inlägg det här blev. Haha, aja så blir det väl när man inte har uppdaterat på några dagar. Här kommer iallafall lite bilder från Moas kalas i lördags. Ha en fin dag! Kram <3



Moa öppnar presenter.


Gäster


Haha, en skrattande Sanna.


Linnéa och Julia.


Julia, Jag, Stefan, Sune och Linnéa.


Haha, och någon smygfotade mig som vanligt ja. Kan ju passa på att
ta outfiten då, om någon av en händelse skulle råka bry sig.

Topp (eller vad det nu är för nåt) från Gina Tricot
Kofta från Gekås
Leggings från Gina Tricot
Halsband från KappAhl.


RSS 2.0